Nieuwegein

Bubble Voetbal bij BubbelBal

Wij van BubbelBal bieden bubble voetbal in Utrecht en Nieuwegein aan op een locatie naar keus. Deze activiteit is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en teamuitjes. De combinatie van plezier en spel is geweldig om te zien en te spelen. Bubbel voetbal in Nieuwegein is al sinds 2012 een zeer populaire activiteit dat ook voor jullie wellicht iets heel moois is.

Wat regelen wij allemaal?

Bij interesse neem je contact op met ons via het contactformulier of telefonisch. Vervolgens gaan wij maatwerk maken van jullie activiteit(en) en zorgen dat alles geregeld wordt voor de desbetreffende dag. Door onze ervaring kunnen wij jullie activiteiten perfect vorm geven. Daarbij verzorgen wij altijd de begeleiding tijdens de activiteiten en zorgen we voor een heerlijk muziekje tijdens de games!

BubbelBal in Nieuwegein en omgeving

Wij verzorgen BubbelBal activiteiten in heel Nederland en België. Wij komen op de locatie naar keus van de klant. Dit kan zijn een sporthal dicht bij jullie in de buurt of bijv. een park in de stad waar we op het veld kunnen spelen. Afhankelijk van de groepgrootte en aantal bubbelballen stemmen wij af hoeveel uur BubbelBal wordt afgenomen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Uitbreiding van het aanbod bij BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. Zie hieronder:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Zelf kun je natuurlijk ook combinaties maken.

Activiteiten in Nieuwegein

Wil jij de leukste activiteiten in Nieuwegein organiseren? Bij Bubbelbal hebben we een veelzijdig aanbod van verschillende activiteiten voor jong en oud! Bij ons boek je namelijk de meest spannende, ontspannende, sportieve en hilarische activiteiten! Deze activiteiten zijn ideaal om te spelen met vrienden, familie, teamgenoten, collega’s of scholen. De activiteiten in Nieuwegein worden op locatie bezorgd, zodat jij er geen werk mee hebt. We begeleiden de activiteiten indien nodig en na die tijd ruimen we alles weer netjes op. Jij hebt zo tijd om heerlijk te kunnen genieten! Ben jij benieuwd naar alle activiteiten in Nieuwegein die wij aanbieden? Lees dan snel verder!

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons via het aanvraagformulier hiernaast of bel ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar en helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

Wist je dat?

Wij onze activiteiten in heel Nederland en België aanbieden. Wij kunnen het namelijk ook verzorgen in RotterdamAntwerpenWassenaarAmsterdamDelft of Den Bosch.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646