Apenkooien

Ben je klaar om te springen, klimmen en klauteren? Bij BubbelBal verzorgen we het perfecte apenkooi-feest voor alle leeftijden! Ons aanbod bestaat zowel uit apenkooi voor volwassenen als apenkooi kinderfeestje. Duik in de nostalgie van dit dynamische spel, waarbij je je weer even kind voelt.

Een activiteit vol avontuur

Apenkooi is een energieke belevenis die geschikt is voor iedereen die van actie houdt. Of je nu een actieve dag wilt organiseren voor kinderen of een origineel teamuitje, apenkooi staat garant voor plezier. Elk apenkooi kinderfeestje wordt een avontuur waar nog lang over gesproken zal worden. Onze ervaren begeleiders zetten alles op alles om elk feestje uniek te maken. Zij zorgen ervoor dat alle toestellen in de gymzaal optimaal benut worden, zodat kinderen en volwassenen zich helemaal kunnen uitleven.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

BubbelVoetbal bij BubbelBal.nlBubbelVoetbal bij BubbelBal.nl

Een uur vol actie en avontuur

Wat bieden wij bij een apenkooi sessie? Alle deelnemers verzamelen zich in de gymzaal waar alles klaarstaat voor een uur vol apenkooi plezier. Na een korte uitleg over het apenkooi spel kunnen de deelnemers vrij spelen, de toestellen verkennen en hun eigen strategieën bedenken. Verstop je voor de ‘oppasser’ of vind de beste vluchtroute om niet getikt te worden. Onze begeleider, actief en alert, zal zorgen voor een veilige en spannende spelomgeving, waarbij de ‘aapjes’ kunnen proberen uit handen te blijven van de oppasser.

Aangepast aan elke leeftijd en vaardigheidsniveau

Ongeacht de leeftijd of het fitnessniveau van de deelnemers, BubbelBal zorgt ervoor dat het apenkooi spel toegankelijk is voor iedereen. Wij passen de spelregels en de moeilijkheidsgraad aan, zodat iedereen, van jong tot oud, de uitdagingen op een plezierige manier kan ervaren.

Combideals

Een potje BubbelBal valt prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Klaar voor een apenkooi avontuur? En wil je dit eventueel in combinatie met andere activiteiten doen? Wij hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag! Neem vandaag nog contact op met BubbelBal via het contactformulier of door ons te mailen op info@bubbelbal.nl. Reserveer en bereid je voor op een dag vol actie, avontuur en onvergetelijke herinneringen!

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646