Apenkooien

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen. Ben jij op zoek naar een actieve en leuke activiteit voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen. Bij Apenkooien worden alle toestellen gebruikt welke aanwezig zijn in de gymzaal. Het Apenkooi-feestje is met recht een origineel kinderfeestje voor jong en oud.

Apenkooi op locatie

Wij kunnen Apenkooi door heel Nederland verzorgen. Dus heb je bij jullie in de buurt een gymzaal waar er gebruik mag worden gemaakt van alle aanwezige benodigdheden dan komen we op jullie locatie de activiteiten verzorgen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

BubbelVoetbal bij BubbelBal.nlBubbelVoetbal bij BubbelBal.nl

Wat bieden wij?

Alle kinderen (jong en oud) verzamelen zich in de gymzaal waar alles al klaar staat voor een 1 uur Apenkooien. Lekker klimmen en klauteren en daarnaast jezelf heerlijk uitleven! Zowel voor ouder als kind een heel plezierig feit. De kinderen krijgen een speluitleg en kunnen vervolgens kennis maken met alle materialen en mogelijkheden om het Apenkooi spel te spelen. Verzin je eigen verstopplaats of zoek je ‘vluchtroute’ voor de ‘oppasser’ die zijn apen terug in het hok wil hebben! De oppasser probeert iedereen te tikken en de ‘aapjes’ proberen niet gepakt te worden. Een werknemer van BubbelBal zal het Apenkooi begeleiden en zorgen voor verschillende spelvarianten.

Combideals

Een potje BubbelBal valt prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Wil jij ook graag Apenkooi spelen en dat eventueel in combinatie met de andere activiteiten dan kan dit worden verzorgd door ons. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn Bubbelbal of één van onze andere activiteiten te huren. Vul het contactformulier in of bel/app ons op de nummer boven aan onze site.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646