Lasergamen kinderfeestje

Lasergamen voor kids!
Een ontzettende leuke activiteit die vaak voor de nodige spanning zorgt. Bij BubbelBal hebben we nu nieuwe laserguns, speciaal om te gebruiken bij lasergamen voor kinderen. Daarbij brengen wij de laserguns ook nog eens op jouw locatie! Dat betekent dat jij kan lasergamen op jouw eigen bedachte plek. Hoe leuk is dat?! Het lasergamen voor kinderen is speciaal geschikt voor de jonge doelgroep van 6 tot 12 jaar. Een goedkope variant op het professioneel lasergamen, maar met net zoveel plezier! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

BubbelVoetbal bij BubbelBal.nlBubbelVoetbal bij BubbelBal.nl

Lasergamen voor kids op elke locatie

Lasergamen is toffe activiteit om te organiseren bij een kinderfeestje. Bij ons heb je de keuze uit diverse sets met Lasergamen. Iedere deelnemer krijgt zijn/haar eigen Lasergun. Perfect dus voor een kinderfeestje. Wees zelf lekker creatief en bouw de tuin om tot een mooi speelveld. Gebruik obstakels, verdeel de kinderen in twee teams en laat het lasergamen voor kinderen maar beginnen! Niet alleen kun je het lasergamen huren voor bij een kinderfeestje. Lasergamen voor kids is ook erg leuk voor schooluitjes, op de camping of met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Wij leveren de laserguns aan huis voor één of meerdere dagen en dat voor hele scherpe tarieven. De sets huur je bij ons namelijk al vanaf €80,-. Daarnaast is het ook mogelijk om de lasergame guns te verzenden via een postkantoor bij jullie in de buurt.

Genoeg andere leuke activiteiten voor een kinderfeestje

Naast het lasergamen voor kinderen heeft BubbelBal ook andere leuke activiteiten in het assortiment voor kinderfeestjes. Denk bijvoorbeeld aan het huren van onze hilarische BubbelBallen of de spannende set Archery Attack. Is het buiten lekker weer? Dan is het huren van onze springkussens en grote stormbanen ook een goed alternatief! Met de activiteiten van BubbelBal weet je één ding zeker: de kinderen beleven een superleuke dag!

Combideals

Lasergamen valt prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Heb jij nog vragen over het organiseren van een lasergamen kinderfeestje? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646