Lasergamen kinderfeestje

Lasergamen. Een ontzettende leuke activiteit die vaak voor de nodige spanning zorgt. Bij Bubbelbal hebben we nu nieuwe laserguns, speciaal om te gebruiken bij lasergamen voor kinderen. Daarbij brengen wij de laserguns ook nog eens op jouw locatie! Dat betekent dat jij kan lasergamen op jouw eigen bedachte plek. Hoe leuk is dat?! Het lasergamen voor kinderen is speciaal geschikt voor de jonge doelgroep van 6 tot 12 jaar. Een goedkope variant op het professioneel lasergamen, maar met net zoveel plezier! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan snel verder!

DSC06103-kopie-1024×683

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Lasergamen voor kids op elke locatie

Lasergamen is toffe activiteit om te organiseren bij een kinderfeestje. Bij ons heb je de keuze uit diverse sets van 6, 8, 10 of 20 laserguns. Perfect dus voor een lasergamen kinderfeestje. Wees zelf lekker creatief en bouw de tuin om tot een mooi speelveld. Gebruik obstakels, verdeel de kinderen in twee teams en laat het lasergamen voor kinderen maar beginnen! Niet alleen kun je het lasergamen huren voor bij een kinderfeestje. Lasergamen voor kids is ook erg leuk voor schooluitjes, op de camping of met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Wij leveren de laserguns aan huis voor één of meerdere dagen en dat voor hele scherpe tarieven. De sets huur je bij ons namelijk al vanaf €80,-. Daarnaast is het ook mogelijk om de lasergame guns te verzenden via een postkantoor bij jullie in de buurt.

Genoeg andere leuke activiteiten voor een kinderfeestje

Naast het lasergamen voor kinderen heeft Bubbelbal ook andere leuke activiteiten in het assortiment voor kinderfeestjes. Denk bijvoorbeeld aan het huren van onze hilarische Bubbelballen of de spannende Archery Attack set. Is het buiten lekker weer? Dan is het huren van onze springkussens en grote stormbanen ook een goed alternatief! Met de activiteiten van Bubbelbal weet je één ding zeker: de kinderen beleven een superleuke dag!

Lasergamen huren kinderfeestje bij Bubbelbal

Wil jij het lasergamen voor kinderen huren voor op bijvoorbeeld een kinderfeestje? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Wij brengen het lasergamen voor kinderen bij jouw op locatie. Of het nu in de tuin is, op een sportveld, in een kantoorpand of sporthal; je kunt het zelf omtoveren tot een waar lasergame paradijs! Het lasergamen zorgt gegarandeerd voor lachende gezichten en een onvergetelijke dag voor de kinderen. Wij versturen of bezorgen de laserguns en na afloop ruimen we alles weer netjes op. Dát is de service van Bubbelbal!

Vragen?

Heb jij nog vragen over het organiseren van een lasergamen kinderfeestje? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact ons op. Wij zijn te bereiken via de telefoon op 06 – 15 29 55 81, de mail info@bubbelbal.nl of via het online contactformulier op de website. Samen maken we jouw kinderfeestje lasergamen tot een succes!