Bedrijven

Wil je binnenkort met je bedrijf of team een bedrijfsuitje organiseren? Dan kan BubbelBal dit verzorgen voor jullie. BubbelBal organiseert verschillende sport en spel activiteiten welke hilarisch zijn om te spelen

Apenkooi

Wil jij je samen met je collega's weer een keer jong voelen dan is Apenkooi een hilarische activiteit. Beleef het spel wat je vroeger op de basisschool speelde met je klasgenoten. Tijdens het Apenkooi zetten wij een parcour uit en begeleiden wij de activiteit voor jouw en je collega's. Wij wijzen de tikker aan, maar misschien wordt de tikker wel gedwarsdoomd door de geheime verlosser. Wil jij dat je baas een keer achter jouw aan rent boek dan dit hilarische spel bij BubbelBal!!! Apenkooi duurt ongeveer 1 uur en kan gecombineerd worden met verschillende spelvormen zoals Archery Attack en Bubbel Voetbal.

personeelsuitje

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Archery Attack (ook op eigen locatie)

Gewapend met pijl en boog ga je met je collega's de strijd aan tijdens dit personeelfeestje. We verdelen de groep en je speelt in twee teams tegen elkaar. Als team moet je proberen de tegenstanders te raken met de pijlen (met zachte foam punt) of je moet je targets bij de tegenstander in het veld raken. Archery Attack is variant tussen paintball, lasergame en trefbal en doet geen pijn. Tijdens dit bedrijfsuitje verzorgen wij ook de begeleiding en zijn er verschillende spelvarianten mogelijk.
Archery Tag duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur afhankelijk van de groepsgrootte. Hebben jullie de beschikking over een grootte parkeerplaats of een grote bedrijfshal dan kunnen we Archery Tag daar ook spelen.

BubbelBal

Dit is het spel om je baas en collega's een keer om ver te duwen. Bubbel voetbal is niet alleen leuk om te spelen, maar is voor de toeschouwers langs de kant hilarisch om naar te kijken. Tijdens een potje BubbelBal voetbal wordt je beschermd door grote opblaasbare bal. Je kan daardoor nooit hard op de grond terecht komen. Tijdens de BubbelBal activiteit kunnen er ook andere spellen in de ballen gespeeld worden naasr BubbelBal voetbal. Zo doen wij geregeld een koprol-estafette, een chinese Muur of Last Man Standing. Deze spellen kunnen indien gewenst dus ook gespeeld worden tijdens de BubbelBal activiteit.

Contact

Wil jij met je collega's graag BubbelBal, Archery Attack of Apenkooi spelen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier op deze website in of neem telefonisch contact met ons op.
Wij helpen je graag verder om jullie personeelsfeest tot een succes te maken!