Bedrijfsuitje

Wil je binnenkort met je bedrijf of team een bedrijfsuitje organiseren? Dan kan BubbelBal dit verzorgen voor jullie. BubbelBal organiseert verschillende sport en spel activiteiten welke hilarisch zijn om te spelen

Apenkooi

Wil jij je samen met collega’s weer een keer jong voelen? Dan is Apenkooi een hilarische activiteit voor een bedrijfsuitje! Beleef het spel dat je vroeger op de basisschool speelde opnieuw. Tijdens de Apenkooi activiteit zetten wij een parcour uit en begeleiden wij het bedrijfsuitje voor jouw en je collega’s. Wij bepalen de tikker, tenzij hij toevallig wordt gedwarsboomd door de geheime verlosser. Dit uitje met collega’s is ideaal wanneer jij wil dat de baas een keer achter jou aan rent! Het apenkooi spel duurt ongeveer één uur en kan gecombineerd worden met andere spelvormen zoals Archery Attack en Bubbelbal. Met apenkooi heb jij ongetwijfeld een hilarisch bedrijfsuitje!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Archery Attack (ook op eigen locatie)

Tijdens dit bedrijfsuitje ga jij gewapend met pijl en boog met collega’s de strijd aan! We verdelen de groep en je speelt in twee teams tegen elkaar. Wil jij altijd al die vervelende collega terug pakken? Dan is dit je kans! Als teams moet je proberen de tegenstanders te raken met pijlen (gemaakt met een zachte foam punt) of de targets bij de tegenstander in het veld.

Dit leuke bedrijfsuitje is een variant tussen paintball, lasergamen en trefbal. Maak je geen zorgen, want het zal geen pijn doen. Tijdens dit bedrijfsuitje verzorgen wij begeleiding en kan er gevarieerd worden in verschillende spelvormen. Archery Attack duurt ongeveer één tot anderhalf uur; afhankelijk van de groepsgrootte. Hebben jullie de beschikking over een grote parkeerplaats of grote bedrijfshal? Dan kunnen we bij jullie langskomen op locatie! Een leuk bedrijfsuitje zonder te hoeven reizen. Ideaal toch?!

BubbelBal

Wil jij jouw baas of vervelende collega eindelijk eens terug pakken? Dan is Bubbelbal het leukste bedrijfsuitje voor jullie bedrijf! Beuk je collega’s omver en probeer te scoren! Bubbelbal is niet alleen leuk om zelf te spelen, voor de toeschouwers langs de kant zorgt het ook voor hilariteit. Tijdens een potje Bubbelbal voetbal word je beschermd door een grote opblaasbare bal. Het doel van Bubbelbal is om meer punten te scoren dan de tegenstander. Een perfect teambuilding uitje dus! Door de bescherming van de opblaasbare bal kom je nooit hard op de grond terecht.

Naast het Bubbelbal voetbal zijn er ook nog andere verschillende spellen mogelijk met de Bubbelbal. Zo organiseren wij ook geregeld een koprol-estafette, een Chinese muur of Last Man Standing. Met dit bedrijfsuitje heb je gegarandeerd uren speelplezier!

Contact over diverse bedrijfsuitjes

Ben jij op zoek naar het leukste uitje met collega’s? Dan ben je bij Bubbelbal aan het goede adres! Wij bieden talloze activiteiten aan, waaronder Bubbelbal voetbal, Archery Attack en Apenkooi. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 06 – 15 29 55 81 of vul ons contactformulier in op de website. Wij helpen je graag verder om jullie bedrijfsuitje tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646