sportvillage

Pannaveld

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi. Maar ook voor een buurtfeest of familiedag.

SportsVillage

SportsVillage beschikt over een opblaasbare voetbalboarding met daarin 3 pannavelden. In deze velden kan er 1x1 of 2x2 gespeeld worden. De boarding kan geplaats worden op zowel gras, kunstgras als op stenen. Het kan dus ook ideaal gebruikt worden op een marktplein of gewoon bij jouw in de straat tijdens een buurtfeest.

sportvillage

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Voetbalboarding

De voetbalboarding is een groter veld van 22x10m. Dit veld is uitermate geschikt voor partijen 3x3 of 4x4. Door deelnemers in een kleine ruimte te laten spelen met een opblaasbare boarding erom zal de bal niet constant buiten het veld gaan en krijgen spelers meer balcontacten tijdens een partij voetbal.

Deze boardings zijn ook uitstekend te huren met andere activiteiten van BubbelBal zoals:

  • Dart-Voetbal van Dart-Voetbal.nl
  • Snelheidsmeter (meet hoe hard je slaat, schopt of gooit met een bal)
  • BubbelBal (Partijen Bubbel Voetbal spelen in een opblaasbare boarding)
  • Archery Attack (gewapend met pijlen, boog en een masker)

Voordelen van SportsVillage en BubbelBal

  • Wij komen alles brengen en weer ophalen
  • Wij verzorgen altijd de begeleiding
  • Wij hanteren prijzen incl btw en begeleiding

Neem contact op

Wil je tijdens jouw event SportsVillage attracties huren dan kunnen wij dit uiteraard verzorgen. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn om SportsVillage of 1 van onze andere activiteiten te huren. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Wij denken graag met je mee!