IMG_4260

Super-deals bij BubbelBal

Omdat wij merken dat er veel vraag is naar een combinatiepakket voor onze activiteiten, hebben wij diverse super-deals bedacht om op deze manier, voor een mooie prijs meerdere activiteiten te combineren met elkaar. Deze deals gaan al weg vanaf €15,00 p.p.

Al onze super-deals zijn in te zetten bij grote evenementen, teamfeesten, personeelsuitjes of vrijgezellenfeesten. Daarnaast hebben we ook enkele super-deals voor de jongere deelnemers vanaf 8 á 10 jaar.

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Bandwidth

Support

Super-deal 1

+/- 2,5 uur spelplezier

1,5 uur BubbelBal

1 uur ArcheryAttack


Wij bieden maatwerk wat betreft het aantal bubbelballen en de setjes ArcheryAttack. In overleg kunnen we dit aantal afstemmen, zodat het allemaal perfect zal verlopen. 

Super-deal 2

+/- 2 uur spelplezier

1 uur Lasergamen

1 uur BubbelBal of

ArcheryAttack

Jullie spelen diverse rondes lasergamen en aansluitend spelen we in meerdere teams BubbelBal of ArcheryAttack. Lasergamen kan bijv. ook in een kantoorpand of park.

Super-deal 3

+/- 2 uur spelplezier

1,5 uur BubbelBal

1 uur ArcheryAttack

DartVoetbal

We starten met BubbelBal, na een kleine pauze bouwen wij alles om naar super gave ArcheryAttack setting. Daarnaast kunnen de 'wissels' tussendoor op

DartVoetbal schieten. 

Super-deal 4

+/- 2 uur spelplezier

45 min Apenkooi

1 uur BubbelBal of 

ArcheryAttack

Jullie kiezen BubbelBal of ArcheryAttack voor een uur spelplezier. Na een korte pauze, nemen wij jullie mee terug naar het plezier van Apenkooien zoals je dat vroeger hebt ervaren op school. 

De materialen worden geleverd met bijhorende blowers en wij zorgen ervoor dat alles met jullie wordt opgezet en nadien halen wij het ook weer af.

Al de bovenstaande deals zijn te beoefenen op een gewenste locatie naar eigen keuze. Op deze manier hoeven jullie niet ver te reizen en laten wij het plaatsvinden op een locatie bij jullie in de buurt!

Onze super-deals zijn goed te beoefenen vanaf 8 á 10 jaar. Enkel BubbelBal en Apenkooi is vanaf 6 á 7 jaar te  spelen.

In de onderstaande link staat ons overige aanbod dat toe te voegen is naar jullie wensen:
https://www.bubbelbal.nl/activiteiten/

Ben je benieuwd naar de scherpe prijzen voor deze super-deals? Dan kun je altijd een offerte aanvragen en aangeven van welke super-deal je gebruik wilt maken, via info@bubbelbal.nl. De prijzen per persoon zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en waar de activiteit gaat plaatsvinden. De super-deals zijn mogelijk voor kinderen van 10 jaar en alle leeftijdscategorieën hierboven.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN