Superdeals bij BubbelBal

Er is veel vraag vanuit onze klanten om een compleet pakket aan te leveren voor een sportdag, bedrijfsfeest of toernooi. Vandaar onze super-deals. Wij maken graag jouw event compleet met meerdere activiteiten voor een compleet verzorgde dag.

Daarnaast zijn onze super-deals zeer geschikt voor grote evenementen, teamfeesten, personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten en hebben we leuke combinaties voor de jongere deelnemers. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Tip: zelf een deal maken? Dat kan ook. Alles is bij ons te combineren met elkaar. Zelfs als jij een activiteit wil die je op onze pagina niet ziet staan, kunnen wij via onze samenwerkingspartners vaak snel aan alle juiste materialen komen. Wij nemen graag de organisatie voor jou uit handen om gezamenlijk iets moois te creëren.

Bekijk ook onze Superdeals!

+/- 3 á 4 uur spelplezier

Superdeal 1:

Maak geruisloos een rondje met de e-chopper in de omgeving en sluit het af met een sportieve activiteit als Archery Attack of BubbelBal.

  • 2 á 3 uur e-chopper
  • 1 uur Archery Attack of BubbelBal
Boek deze deal

+/- 2 uur spelplezier

Superdeal 2:

Dé superdeal voor een lachwekkende teamstrijd. Gaan jullie voor strategie of voor behendigheid? Samenwerken of de aanval kiezen was nog nooit zo spannend.

  • 1 uur BubbelBal
  • 1 uur Archery Attack
Boek deze deal

+/- 2 uur spelplezier

Superdeal 3:

Ervaar ultiem plezier met deze complete superdeal! Gegarandeerd een middag vol lachen, actie en teamwork. Wie gaan er naar huis met de winst?

  • 1 uur Bubbelbal
  • 1 uur Lasergamen
Boek deze deal

+/- 6 uur plezier

Superdeal 4:

Een superdeal voor scholen, familiedagen of bedrijven. Een compleet verzorgd evenement inclusief catering op een door jouw gekozen locatie!

  • Verschillende activiteiten als e-choppen, BubbelBal, Lasergamen ect.
  • Catering
Boek deze deal

Meer informatie over onze Superdeals:

Met onze super-deals kan jij als klant een compleet pakket op maat maken zodat jij met één belletje een hele dag aan activiteiten hebt geregeld. Wij bieden maatwerk, zodat er altijd wel een passende deal voor jullie bij zit. Daarbij kunnen al onze deals met begeleiders van BubbelBal aangeboden worden om ook dat deel bij jullie te verzorgen.

Al de bovenstaande deals zijn op eigen locatie te huur. Jullie regelen de locatie, of samen met ons en dan zorgen wij dat alles daar geleverd wordt. Op deze manier hoeven jullie niet ver te reizen. Welke deal past bij jou?

Een eigen combi maken? Dat kan. Alle andere activiteiten die wij aanbieden:

Aanbod van activiteiten

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bekijk hier onze video!

BubbelVoetbal bij BubbelBal.nlBubbelVoetbal bij BubbelBal.nl

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646