Mobiele escaperoom koffer

De adrenaline laten stromen terwijl je samen met je vrienden een race tegen de klok begint? Waag jezelf dan aan onze mobiele escaperoom! Deze spannende groepsactiviteit biedt een onvergetelijke ervaring, waarbij samenwerking, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden op de proef worden gesteld om de escaperoom koffer te openen.

Het begin van het avontuur

Het avontuur begint zodra de mysterieuze koffer wordt geopend. Binnenin wachten uitdagende puzzels, cryptische aanwijzingen en verborgen mechanismen om ontdekt te worden. Het doel is simpel: ontsnap binnen 60 tot 90 minuten uit deze benauwende situatie en bewijs dat jullie de ultieme winnaars zijn. Je speelt in groepen van 3 tot 6 personen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Samenwerken is de sleutel

Iedere deelnemer draagt bij aan het oplossen van raadsels en het ontrafelen van het intrigerende verhaal. Samenwerking is hierbij belangrijk. Elke aanwijzing brengt jullie immers dichter bij de vrijheid. Maar de tijd tikt genadeloos door en de uitdagingen worden steeds complexer.

Ideaal voor verschillende uitjes

Onze mobiele escaperooms zijn niet alleen perfect voor vriendengroepen, maar ook voor teambuilding evenementen, familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten en educatieve doeleinden. Ze stimuleren kritisch denken, verbeteren communicatievaardigheden en bevorderen de teamspirit.

Aangepast voor bedrijven

Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om de escaperoom ervaring aan te passen aan specifieke bedrijfsdoelen of thema’s, waardoor de mobiele escaperoom ideaal is voor teambuilding en werknemersbetrokkenheid.

Combideals

Prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

Bubbelbal informatie

Bubbelbal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

De uitdaging wacht

De klok tikt… Ben jij klaar om de mysteries van onze mobiele escaperoom te ontrafelen? Het team van BubbelBal staat klaar om er een onvergetelijke ervaring van te maken! Neem contact met ons op voor vragen, of om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646