Stormbaan huren

Niet alleen de krachten meten, maar ook kijken hoe het met de flexibiliteit, snelheid en vooral ook de lachspieren gesteld is. Daarvoor moet je toch echt een stormbaan huren. Zo’n opblaasbare baan staat garant voor een middagje plezier met vrienden, familie of collega’s en is als activiteit de perfecte aanvulling op elk feestje. Bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een verjaardagspartijtje of een uitje met de familie. Tijd om te kijken wie er wel tegen een stootje kan. Iedereen die een beetje goed zijn best doet heeft aan deze activiteit direct een goede work-out: stormbanen worden vaak opgenomen in een survivalrun of ingezet bij een bootcamp.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

BubbelVoetbal bij BubbelBal.nlBubbelVoetbal bij BubbelBal.nl

Stormbaan op locatie

BubbelBal brengt de stormbaan op elke gewenste locatie, zorgt ervoor dat de boel startklaar is en verzorgt de nodige instructie. Zo hoeven jullie je niet druk te maken over de logistiek, en kan iedereen gewoon genieten van alles wat de stormbaan te bieden heeft. Wat betreft de locatie zijn er geen specifieke eisen, als er maar genoeg ruimte is op een vlakke ondergrond. De stormbaan kan zowel indoor als outdoor geplaatst worden.

Combideals

Een potje Bubbelbal valt prima te combineren met andere activiteiten van Bubbelbal. Denk bijvoorbeeld aan:

Bubbelbal informatie

Bubbelbal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Ook eens een stormbaan bedwingen, misschien zelfs in combinatie met een potje BubbelBal of in de rondte “vliegen” op hoverboards? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en denken met alle plezier met je mee! Vul het contactformulier in of bel/app ons op de nummer boven aan onze site.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646