archery 2

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Heb je een groep van 20 personen dan speel je 10 tegen 10. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen boog, masker en een aantal pijlen in het begin. Van hieruit gaat het spel pas echt beginnen. Omdat de pijlen een zachte rubberen punt hebben is Archery Tag heel veilig, maar wat het zo spannend maakt is de snelheid waarmee er geschoten kan worden. Het verstoppen en ontwijken van pijlen die van alle kanten om je heen vliegen is super gaaf! Voordat de spellen beginnen krijg je eerst uitleg over het boogschieten en de spelvarianten door één van onze ervaren werknemers.

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Spelvarianten

  • We spelen altijd in 2 teams tegen elkaar
  • Na elke 2e of 3e ronde worden regels toegevoegd

Teamstrijd

Twee teams stellen hun target op in het speelveld, bouwen hun bunkers ter bescherming. Wanneer het startsignaal klinkt ga je op weg naar de pijlen om er zoveel mogelijk te verzamelen en je sterk staat vanaf het aller eerste moment. Je kunt scoren door op de targets in het veld van de tegenstander te schieten of de tegenstander uit te schakelen door hem/haar te raken op het lichaam.

Survival of the fittest

Alle deelnemers gaan het veld in met als doel: overleven! Als startpositie staan de deelnemers in een cirkel met de bogen tegen elkaar aan. Wanneer het startsein klinkt ren je zo snel mogelijk het veld in en zoek je de beste positie. Wanneer het tweede sein klinkt moet je je tegenstanders gaan uitschakelen. Werk je samen of ga je alleen de strijd aan?

Voor wie?

Te reserveren vanaf 8 personen vanaf de leeftijd van 8-9 jaar.
Het spel is zowel uitdagend voor kinderen als volwassenen. Geheel pijnvrij en toch erg spannend!

Tijdsduur

1 tot 2 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)

Locatie

Iedere gymzaal (1/3e sporthal, grasveld, strand of parkeerplaats)

ArcheryTag is prima te combineren met onderstaande activiteiten:

Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan of mail naar info@bubbelbal.nl en vraag naar de mogelijkheden.