Origineel Kinderfeestje

Ben je voor jullie zoon of dochter op zoek naar een Origineel en Bijzonder Kinderfeestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij BubbelBal heb je de keuze uit verschillende actieve Kinderfeestjes op de locatie van jullie keuze. Dus geen gedoe met vervoer van alle kinderen en jullie kunnen lopend of op de fiets naar de locatie komen.

Naast het wel bekende BubbelBal verzorgen wij ook andere feestjes, zoals Kinder-Quad rijden, Extreme-Trefbal, Kids-Lasergamen, ArcheryAttack of DartVoetbal. Al deze verschillende activiteiten kunnen ook gecombineerd worden met elkaar tot jouw eigen Super-Deal!

Hoe ziet een BubbelBal Kinderfeestje er bij ons uit?

 • Een kinderfeestje duurt afhankelijk van de groepsgrootte 1 tot 2,5 uur.
 • De begeleider arriveert minimaal 30 min voor aanvang van het feestje voor het leveren van de materialen met bijbehorende uitleg.
 • Kinderfeestjes begeleiden wij in principe niet, maar je kan er zeker wel voor kiezen om dat door een professional van ons te laten doen. Er wordt een kleine meerprijs voor gevraagd en dan hoef jij zelf niets te doen.
  Dat is een natuurlijk wel een voordeel.

  Extra:
  De meeste ouders kiezen ervoor om zelf de activiteiten te begeleiden want jij krijgt van ons een handleiding per mail en ook nog eens een speluitleg bij het afleveren. Dan snap je exact hoe het gespeeld moet worden. Daarnaast kan je zelf kiezen hoe laat je gaat spelen en zit er dus ook geen tijdsdruk op het feestje. Dat wordt als super fijn ervaren!

  Meest geboekte activiteiten bij een kinderfeestje: BubbelBal -ArcheryAttack – Kids Lasergamen & Kinder Quad rijden. Alles is ook in combinatie te boeken.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Op vrijwel elke locatie mogelijk

Wij kunnen op elke locatie komen bij jullie in de buurt en verzorgen de kinderfeestjes op de door jullie gekozen locatie door heel Nederland en België. Locaties waar wij al BubbelBal kinderfeestjes hebben gegeven zijn:

 • de tuin of het weiland naast thuis.
 • een park in de woonwijk.
 • gymzaal bij jou in de buurt.
 • op het strand (van te voren duidelijk aangeven)
 • in een paardenbak.
 • het veld van de sportclub.
 • Kunstgrasveld van een voetbal of hockeyclub.

Al onze activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf  7-8 jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen de kinderen in de bal over de kop rollen, schieten met de laserguns of een spel op een leuke manier spelen met ArcheryAttack. Bij een kinderfeestje met BubbelBal vinden ze het geweldig om lekker vrij rond te kunnen rollen in de ballen.

Meest geboekt naast BubbelBal:

Wil je na het lezen van dit, heel graag je kinderfeestje door ons georganiseerd laten worden? Laat het ons dan weten. Vul het contactformulier in met zoveel mogelijk informatie, zodat wij meteen een prijs op maat kunnen maken.

Uiteraard kan je ons ook gewoon bellen of een berichtje sturen via Whatsapp. Deze 06-nummers staan boven aan de pagina! We horen graag van je!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646