Familiedag / Familieweekend

Heb jij een familiedag of familieweekend op de agenda staan? En weet je nog niet goed wat je moet organiseren? Dan hebben wij van Bubbelbal dé oplossing! Zoals onze naam al zegt, bieden wij bubbelballen aan. Een hilarische activiteit, die naast origineel en lachwekkend ook nog vermoeiend is! Kortom, een ideale activiteit voor jouw familiedag!

Met Bubbel voetbal gaan ooms, tantes, neefjes en nichtjes de strijd met elkaar aan! Heb jij altijd dat vervelende neefje of nichtje al eens willen terugpakken? Dan ben je bij Bubbelbal aan het juiste adres. Met dit familie uitje worden jouw dromen werkelijkheid!

Bij Bubbelbal kunnen jong en oud zich heerlijk uitleven met de diverse spelvormen die onze medewerker jullie aanbiedt. Natuurlijk kunnen we in twee teams tegen elkaar gaan voetballen. Het team dat de meeste doelpunten scoort, wint. Maar pas op dat je niet wordt omgebeukt door één van je tegenstanders! Daarnaast hebben we nog andere spelvormen die wij kunnen spelen. Met Bubbel voetbal wordt uiteraard rekening gehouden met alle deelnemers. Daarom bieden wij verschillende bubbelballen aan, waardoor kinderen vanaf 5 jaar al mee kunnen genieten!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubbelbal op locatie

Wij kunnen onze bubbelballen voor een familiedag op elke locatie verhuren. Wel moet er een speelveld aanwezig zijn van minimaal 20x10m en elektriciteit om onze bubbelballen op te blazen. Indien de locatie niet beschikt over elektriciteit, nemen wij een aggregaat mee.

Waar jullie aan moeten denken is een setje sportkleding (want reken maar dat je gaat zweten!), genoeg te drinken voor in de pauze, eventueel douche spullen voor na de activiteit en een goed humeur! Wij zorgen voor de bubbelballen, een voetbal, hesjes, pionnen voor het doel en een aggregaat (indien nodig). Zo is het wel heel eenvoudig om een familiedag te organiseren!

Vele familiedag activiteiten

Naast het aanbieden van Bubbel voetbal op locatie, hebben we nog een aantal activiteiten die erg leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verplaatsbare Freeplayer. Hiermee kun je op elke locatie heel eenvoudig een volleybalveld, korfbalveld, voetgolfveld, basketbalveld of tennisveld uitzetten. Of kijk eens bij de andere activiteiten op onze website. Deze zorgen ook voor een hilarische familiedag!

Boek nu jouw familiedag activiteit bij BubbelBal

Wil jij nu een goedkope familiedag organiseren? Bubbelbal helpt daarbij. Naast dat het niet duur is, garanderen wij lol, hilariteit en mooie verhalen voor na die tijd! Huur onze bubbelballen set of een andere activiteit en jouw familie heeft urenlang speelplezier. Wil je nu meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op via 06 – 15 29 55 81 of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen je graag verder om jullie familiedag tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646