Familiedagen

Heb jij een familiedag of familieweekend op de agenda staan en weet jij nog niet precies wat en hoe jij dat wil organiseren? Dan hebben de mannen van BubbelBal dé oplossing! Zoals onze naam al zegt, bieden wij o.a. BubbelBallen aan. Een hilarische activiteit, die naast origineel en lachwekkend ook nog vermoeiend is! Maar daarnaast is het ook zeker mogelijk om andere activiteiten te kiezen of een combinatie te maken van meerdere onderdelen. Kortom, wij hebben 100% een ideale activiteit voor jouw familiedag!

Met onze activiteiten gaan ooms, tantes, neefjes en nichtjes de strijd met elkaar aan! Wie is het sterkst, wie heeft de meeste conditie, wie is het slimst? Met onze activiteiten is dat na een dag wel duidelijk. Met dit familie uitje worden jouw dromen misschien wel werkelijkheid!

Bij BubbelBal kunnen jong en oud zich heerlijk uitleven met de diverse spelvormen die onze medewerker jullie aanbiedt. Natuurlijk kunnen we in twee teams tegen elkaar gaan voetballen. Het team dat de meeste doelpunten scoort, wint. Maar pas op dat je niet wordt omgebeukt door één van je tegenstanders! Daarnaast hebben we nog andere spelvormen die wij kunnen spelen. Met BubbelVoetbal wordt uiteraard rekening gehouden met alle deelnemers. Daarom bieden wij verschillende BubbelBallen aan, waardoor kinderen vanaf 7 jaar al mee kunnen genieten!
Daarnaast zijn er ook tal van andere activiteiten zoals onze Teamwork Games voor die iets minder fanatieke oom of tante, die dat gebeuk niet zo ziet zitten. Daarom maken wij graag een passend aanbod voor jullie waarbij we rekening houden met jullie budget.

Meest geboekt bij familiedagen: Professioneel Lasergamen – Stormbanen – Teamwork Games & BubbelBal

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubbelbal op locatie

Wij kunnen onze bubbelballen voor een familiedag op elke locatie verhuren. Wel moet er een speelveld aanwezig zijn van minimaal 20x10m en elektriciteit om onze bubbelballen op te blazen. Indien de locatie niet beschikt over elektriciteit, nemen wij een aggregaat mee.

Waar jullie aan moeten denken is een setje sportkleding (want reken maar dat je gaat zweten!), genoeg te drinken voor in de pauze, eventueel douche spullen voor na de activiteit en een goed humeur! Wij zorgen voor de bubbelballen, een voetbal, hesjes, pionnen voor het doel en een aggregaat (indien nodig). Zo is het wel heel eenvoudig om een familiedag te organiseren!

Vele familiedag activiteiten

Naast het aanbieden van Bubbel voetbal op locatie, hebben we nog een aantal activiteiten die erg leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze gezelschapsspellen zoals Jenga XL, Cornhole, Spikeball en You-Fo. Of kijk gerust eens bij het overige aanbod via deze link.

Boek nu jouw activiteiten bij BubbelBal voor een geweldige familiedag!

Neem contact op via 06 – 15 29 55 81 of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen je graag verder om jullie familiedag tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646