Quad rijden voor kids

Zoek jij vermaak voor kinderen voor jouw event? Dan heb je met de kinder-quads een echte eye-catcher. Met deze elektrische kinderquads van BubbelBal wordt het ongetwijfeld een avontuurlijke dag! Onze quads zijn geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Ouders kunnen gerust zijn: doordat de quads elektrisch zijn aangedreven, maken ze geen lawaai en geven ze geen vervuiling. Daarbij krijgen de kinderen voor de start een heldere uitleg, dragen ze een helm en handschoenen en kunnen ze met de quads niet buiten het terrein komen door de omheining van de racebaan, zoals op de foto te zien is!
Tip: ook erg leuk voor kinderfeestjes op eigen terrein!

Milieuvriendelijk en veilig

Onze quads worden op locatie geleverd en kunnen gemakkelijk worden gebruikt in bijvoorbeeld een weiland of op een pleintje. Ze zijn speciaal ontworpen met het oog op veiligheid en plezier. Met 3 verschillende snelheidsniveaus kunnen de quads aangepast worden aan de leeftijd van de kinderen. Zo zijn de quads veilig voor elke leeftijd. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en stoten ze geen schadelijke gassen uit. Ook leuk om dit te combineren met meerdere activiteiten uit ons assortiment!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combideals

Prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Ook rijden op een quad tijdens een kinderfeestje? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646