Fatbike huren

Het ultieme gevoel van vrijheid ervaren op twee wielen? Fatbike huren bij BubbelBal biedt je deze kans! Onze fatbike verhuur maakt het mogelijk om elke locatie om te toveren in het perfecte parcours. Cruisen door de stad, de natuur verkennen of over het strand racen, alles is mogelijk!

Fatbiken waar je maar wilt

Een fatbike valt onmiddellijk op door zijn dikke, brede banden. Deze zijn ontworpen om met gemak over zachte, instabiele ondergronden te rijden. Dit staat garant voor ongekende stabiliteit en grip op elk terrein! De speciale fatbikes maken het mogelijk om gebieden te verkennen waar normale fietsen je in de steek laten, van zachte zandpaden tot besneeuwde boswegen.

Bij het selecteren van een locatie voor je fatbike avontuur zijn er een aantal punten om in gedachten te houden:

  • De route moet veilig zijn, met genoeg ruimte om te manoeuvreren.
  • Natuurlijke elementen zoals zand, bos en heuvels verrijken de ervaring.
  • Zorg voor een gebied waar je de vrijheid hebt om de omgeving echt te verkennen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Het plezier van een fatbike huren

Bij BubbelBal passen we het fatbiken aan op basis van jouw wensen en de samenstelling van de groep. Fatbiken met een klein groepje vrienden, of juist met een groot bedrijfsfeest, onze fatbike verhuurservice biedt een flexibele activiteit. Onze experts zorgen altijd voor een duidelijke uitleg over hoe de fatbikes werken en delen de beste tips en routes voor een onvergetelijke rit.

Fatbike huren bij BubbelBal

Kiezen voor een fatbike huren bij BubbelBal betekent optimaal genieten zonder zorgen. Wij regelen alles: van de levering van de fatbikes op jouw locatie tot de begeleiding tijdens het avontuur. Na afloop zorgen wij ook voor het opruimen. Jij hoeft je dus alleen te focussen op het plezier!
Heb je nog vragen over fatbike huren? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw fatbike avontuur een groot succes wordt!

Combideals

Een potje BubbelBal valt prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Deze geweldige activiteit huren voor een bedrijfsuitje? Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn voor het huren van de Fatbikes of één van onze andere activiteiten. Vul het contactformulier in of bel/app ons op de nummer boven aan onze site.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646