Teamwork games

Bij BubbelBal bieden wij nieuwe, populaire trends in sport en spel aan. Perfect voor verschillende gelegenheden! Denk aan vrijgezellenfeesten, teamweekenden of familiedagen. Met ons aanbod kun je een eigen zeskamp organiseren of een leuke spelletjesmiddag samenstellen. Onze teamwork games zijn geschikt om het groepsgevoel goed te versterken en op een leuke ongedwongen manier samen een uitje te beleven!
Je kan één spel huren of een aantal. Dat is aan jullie.
Lees hieronder verder om te kijken welke teamwork games wij allemaal aanbieden en bij jouw event passen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

You-Fo

You-Fo is een spel dat elementen van voetbal en frisbee combineert. Het doel van het spel is om een speciale You-Fo schijf door de lucht te spelen en ervoor te zorgen dat je teamgenoten deze schijf vangen in het eindvak van de tegenstander. Op deze manier verdien je punten en bouw je aan je overwinning.

Spikeball

Spikeball is een dynamisch en interactief spel waarbij twee teams van twee spelers tegen elkaar strijden om een bal over een klein trampoline-achtig net te slaan. Het doel is om de tegenstanders te slim af te zijn en de bal op een zodanige manier te slaan dat ze deze niet terug kunnen slaan. Het vereist snelheid, behendigheid en teamwork.

Jenga XL

Jenga XL is een grotere en uitdagendere versie van het klassieke blokkenspel Jenga. Spelers nemen om de beurt een blok uit de toren zonder deze te laten omvallen. Een vaste hand en strategisch inzicht zijn nodig om te voorkomen dat de toren instort.

Dodge-Frisbee

Tijdens Dodge-Frisbee probeer je elkaar uit te schakelen door een frisbee naar elkaar te gooien. Als je wordt geraakt door de frisbee, ben je uit het spel. Het doel is om de tegenstanders te ontwijken, terwijl je probeert hen te raken met de frisbee. Dodge-Frisbee combineert behendigheid, snelheid en precisie.

Combideals

Onze teamwork games zijn ook prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Werken aan de teambuilding? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646