Lasergamen

Lasergamen op locatie is de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, klassenuitje of als kinderfeestje. Met het lasergamen huren hoeven jullie als groep niet ver te reizen, want wij komen naar jullie toe. Dat betekent dat je kan lasergamen op een locatie die jullie zelf gekozen hebben. Hoe vet is dat?! Het lasergame huren doe je snel en eenvoudig bij Bubbelbal. Deze spannende activiteit kunnen we aanpassen aan de groepsgrootte en aan de wensen van jullie als groep. Zo kun je lasergamen huren om buiten te spelen, maar ook op kantoor, in het magazijn, rondom huis of in een sporthal of gymzaal. Lasergamen huren voor outdoor of indoor? Bij Bubbelbal kan het allemaal!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

BubbelVoetbal bij BubbelBal.nlBubbelVoetbal bij BubbelBal.nl

Lasergamen op locatie

Lasergamen huren is een spannende activiteit die ongetwijfeld voor veel sensatie gaat zorgen. Toch moet je voor het kiezen van de juiste locatie rekening houden met een aantal punten, namelijk:

  • Het speelveld moet minimaal 20m bij 15m zijn (maar het liefst groter)
  • Er moeten genoeg schuilplekken te maken zijn (denk aan bureaus, stoelen, kasten, kopieermachine of buiten met bomen/huizen)
  • Er moeten stroompunten in de buurt zijn, om eventueel wapens en apparatuur te kunnen aansluiten.
  • Je kunt bij ons zowel lasergamen huren voor buiten als voor lasergamen binnen.

Hoe gaat het lasergamen op locatie te werk?

Bij lasergamen huren wordt er altijd in minimaal twee teams gespeeld. Dat betekent dat je niet 20 wapens nodig hebt bij 20 deelnemers. Normaal wordt er om de 10 á 12 minuten gewisseld, maar dat kunnen we ook anders bepalen voor de start van de activiteit. Wij maken het lasergamen namelijk helemaal op maat voor jullie groep. Zo kunnen we het geweldig organiseren voor een kinderfeestje, maar ook uitgebreid neerzetten voor grote personeels- en bedrijfsfeesten. Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken we de teams en kijken we hoeveel speeltijd nodig zal zijn.

Voordat we beginnen krijgt iedereen een korte uitleg over het gebruik van de laserguns, de spelvorm en overige afspraken. Binnen elk team kunnen de verschillende spelers ook verschillende rollen aannemen zodat ieder een eigen taak heeft. Ben jij een sniper die vanaf 125 meter iemand neerschiet of ben jij de bommenwerper? Blijf jij bij het lasergamen outdoor dicht bij de vlag staan, of ga je juist vol in de aanval? Allemaal tactieken waar je tijdens het spelen rekening mee moet houden.

Combideals

Een potje Bubbelbal valt prima te combineren met andere activiteiten van Bubbelbal. Denk bijvoorbeeld aan:

Bubbelbal informatie

Bubbelbal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Heb jij nog vragen over het lasergamen huren ? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646