Lasergamen

Lasergamen op locatie is de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, klassenuitje of als kinderfeestje. Met het lasergamen huren hoeven jullie als groep niet ver te reizen, want wij komen naar jullie toe. Dat betekent dat je kan lasergamen op een locatie die jullie zelf gekozen hebben. Hoe vet is dat?! Het lasergame huren doe je snel en eenvoudig bij Bubbelbal. Deze spannende activiteit kunnen we aanpassen aan de groepsgrootte en aan de wensen van jullie als groep. Zo kun je lasergamen huren om buiten te spelen, maar ook op kantoor, in het magazijn, rondom huis of in een sporthal of gymzaal. Lasergamen huren voor outdoor of indoor? Bij Bubbelbal kan het allemaal!

IMG_6067

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Lasergamen op locatie

Lasergamen huren is een spannende activiteit die ongetwijfeld voor veel sensatie gaat zorgen. Toch moet je voor het kiezen van de juiste locatie rekening houden met een aantal punten, namelijk:

  • Het speelveld moet minimaal 20m bij 15m zijn (maar het liefst groter)
  • Er moeten genoeg schuilplekken te maken zijn (denk aan bureaus, stoelen, kasten, kopieermachine of buiten met bomen/huizen)
  • Er moeten stroompunten in de buurt zijn, om eventueel wapens en apparatuur te kunnen aansluiten.
  • Je kunt bij ons zowel lasergamen huren voor buiten als voor lasergamen binnen.

Hoe gaat het lasergamen op locatie te werk?

Bij lasergamen huren wordt er altijd in minimaal twee teams gespeeld. Dat betekent dat je niet 20 wapens nodig hebt bij 20 deelnemers. Normaal wordt er om de 10 á 12 minuten gewisseld, maar dat kunnen we ook anders bepalen voor de start van de activiteit. Wij maken het lasergamen namelijk helemaal op maat voor jullie groep. Zo kunnen we het geweldig organiseren voor een kinderfeestje, maar ook uitgebreid neerzetten voor grote personeels- en bedrijfsfeesten. Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken we de teams en kijken we hoeveel speeltijd nodig zal zijn.

Voordat we beginnen krijgt iedereen een korte uitleg over het gebruik van de laserguns, de spelvorm en overige afspraken. Binnen elk team kunnen de verschillende spelers ook verschillende rollen aannemen zodat ieder een eigen taak heeft. Ben jij een sniper die vanaf 125 meter iemand neerschiet of ben jij de bommenwerper? Blijf jij bij het lasergamen outdoor dicht bij de vlag staan, of ga je juist vol in de aanval? Allemaal tactieken waar je tijdens het spelen rekening mee moet houden.

Andere activiteiten die voor hilariteit zorgen

Naast het lasergamen huren, kun je bij Bubbelbal ook terecht voor genoeg andere hilarische activiteiten! Wat te denken van een spannend potje Archery Attack? Een combinatie tussen trefbal, boogschieten en paintball. Of speel een potje voetbal met onze Bubbelballen. Omringt door een grote luchtbal probeer jij de meeste doelpunten te scoren! Ook kunnen we Apenkooien organiseren in jullie sporthal en zorgt onze Dartvoetbal set altijd voor plezier. Allemaal toffe activiteiten die ook in combinatie met elkaar te spelen zijn!

Lasergamen huren bij Bubbelbal

Wil jij nu lasergamen huren en daarbij dus lasergamen op locatie? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Je kunt bij ons zowel lasergamen buiten als lasergamen huren voor in gebouwen of scholen. Dat maakt het misschien wel extra leuk! Het lasergamen zorgt altijd voor lachende gezichten, spanning en sensatie. Wij komen met onze lasergame set naar jou toe en begeleiden de hele activiteit. Zo heb jij er geen werk mee en kun je heerlijk genieten! Na afloop ruimen wij alles netjes weer op. Dát is de service van Bubbelbal!

Vragen?

Heb jij nog vragen over het lasergamen huren? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn te bereiken via de telefoon op 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op de website. Samen maken we het lasergamen op locatie tot een succes!

Veelgestelde vragen

Bij lasergamen wordt een groep in tweeën gedeeld en zal er een wedstrijd plaats vinden door het andere team door middel van het afschieten met laserstralen, uit te schakelen. De laserstraal komt uit een laserpistool en is erg zwak en niet gevaarlijk. Uiteindelijk zal het team dat de meeste mensen uitgeschakeld heeft, winnen.

Bij Bubbelbal kan je niet jong genoeg aankloppen voor een potje lasergamen. Wij organiseren lasergamen voor volwassenen, maar ook voor de jongsten onder ons organiseren wij graag een lasergame op locatie. Lasergamen voor kinderen kan plaats vinden voor de jonge doelgroep van 6 tot 12 jaar.

Ben je benieuwd naar een de mogelijkheden en daarbij behorende tarieven van het lasergamen? Neem dan snel contact op, samen kunnen we de mogelijkheden doorspreken en de middag naar jouw wensen invullen. Uiteraard zullen wij een passende offerte in elkaar zetten. Je kan ook direct via de website een offerte aanvragen.

Bij Bubbelbal denken wij graag flexibel met jullie mee; het lasergamen is mogelijk op elke gewenste locatie. Zowel binnen, als buiten is het mogelijk om een speelveld te creëren. Wel is belangrijk dat:

  • het spelveld minimaal 300 m2 is;
  • er schuilplaatsen te maken zijn;
  • er stroompunten aanwezig zijn.

Het doel van het lasergamen is om het andere team uit te schakelen. Hiervoor ontvang je een pistool waarmee je een laserstraal kan schieten. De pakken die iedere speler draagt, vangen deze laserstralen op; hierdoor kan gemakkelijk worden gezien of er op je geschoten is. Van tevoren zal je instructies over het spel van ons krijgen.