Lasergamen

Professioneel lasergamen op locatie is de ideale activiteit voor elk type evenement, van vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten tot klassenuitjes. BubbelBal biedt de unieke service om naar jou te komen, waardoor elke locatie getransformeerd kan worden in een spannende lasergame arena. Een spel in een bos, op kantoor of zelfs in een winkelpand; wij maken mogelijk!

Lasergamen op jouw locatie

Huur een lasergame voor een avontuurlijke ervaring die gegarandeerd voor de nodige spanning zorgt. Bij het kiezen van de juiste locatie zijn er wel een aantal punten om rekening mee te houden:

  • Het speelveld moet minimaal 20m bij 15m zijn, maar het liefst groter.Er moeten genoeg schuilplekken zijn. Denk aan bureaus, stoelen, kasten of kopieermachines. Of maak gebruik van natuurlijke schuilplaatsen zoals bomen en gebouwen, wanneer je buiten speelt.
  • Er moeten stroompunten in de buurt zijn om eventueel onze wapens en apparatuur te kunnen aansluiten.
  • Je kunt het spel binnen en buiten spelen, maar houd er rekening mee dat lasergamen niet mogelijk is tijdens regenachtig weer.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Zo gaat lasergamen op locatie te werk

Het organiseren van een lasergame spel op locatie is flexibel en wordt aangepast aan jouw groep. We spelen altijd in teams, wat betekent dat niet elke deelnemer een eigen wapen nodig heeft. De speelduur en teamindeling passen we aan op basis van de groepsgrootte en het type evenement. Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een kinderfeestje. We organiseren activiteiten voor groot en klein.

Voor aanvang van het spel voorzien we iedereen van een heldere instructie over het gebruik van de laserguns en de spelregels. Spelers kunnen binnen hun team verschillende rollen vervullen, van sniper tot bommenwerper. Dit is afhankelijk van de gekozen strategie. Onze begeleiding zorgt ervoor dat het spel soepel verloopt en dat iedereen een geweldige tijd beleeft.

Lasergamen bij BubbelBal is uniek

Wat maakt echt lasergamen bij BubbelBal zo uniek? Naast onze flexibiliteit om elke locatie om te toveren tot een lasergame-arena, bieden we ook speciale thema’s, afmetingen en unieke obstakels die jouw lasergame ervaring onvergetelijk maken. Van speciale effecten zoals discoverlichting en rookmachines tot aanpassingen op maat voor jouw groep, wij zorgen voor een echt lasergame avontuur

Lasergamen huren

Kies voor de lasergame verhuur bij BubbelBal en geniet van een zorgeloze ervaring met lachende gezichten, spanning en sensatie. Wij komen naar jou toe met onze complete lasergame set en begeleiden de hele activiteit. Na afloop ruimen wij alles netjes op. Dát is de service van BubbelBal!

Heb je nog vragen over het lasergamen? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Samen maken we het lasergamen op locatie tot een succes!

Combideals

Prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

Bubbelbal informatie

Bubbelbal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Heb jij nog vragen over het lasergamen huren ? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646