Lasergamen

Professioneel Lasergamen op locatie is de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of klassenuitje. Om dit geweldige spel te spelen hoef jij als klant dus niet te reizen want wij komen naar jullie toe.
Zie jij jouw werkplek al omgetoverd tot Lasergame-Arena?!
Hoe gaaf is dat?! Deze spannende activiteit kunnen we aanpassen aan de groepsgrootte en aan speciale wensen voor jullie als groep. Het Lasergamen kan buiten plaatsvinden in bijv. een bos, maar ook op kantoor, in het magazijn, in een winkelpand of in een sporthal.
Wij bouwen de locatie met jullie om, plaatsen discoverlichting en installeren eventuele rookmachines.
Bij BubbelBal kan het allemaal!

Tip: laatst speelden wij in verschillende bedrijfshallen,
de Albert Heijn, Jumbo en Karwei. Helemaal geweldig!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

BubbelVoetbal bij BubbelBal.nlBubbelVoetbal bij BubbelBal.nl

Lasergamen op locatie

Lasergamen huren is een spannende activiteit die ongetwijfeld voor veel sensatie gaat zorgen. Toch moet je voor het kiezen van de juiste locatie rekening houden met een aantal punten, namelijk:

  • Het speelveld moet minimaal 20m bij 15m zijn (maar het liefst groter)
  • Er moeten genoeg schuilplekken te maken zijn (denk aan bureaus, stoelen, kasten, kopieermachine of buiten met bomen/huizen)
  • Er moeten stroompunten in de buurt zijn om eventueel onze wapens en apparatuur te kunnen aansluiten.
  • Je kunt het spel binnen en buiten spelen. In de regen kan het niet.

Hoe gaat het lasergamen op locatie te werk?

Bij lasergamen huren wordt er altijd in minimaal twee teams gespeeld. Dat betekent dat je niet 20 wapens nodig hebt bij 20 deelnemers. Normaal wordt er om de 10 á 12 minuten gewisseld maar dat kunnen we ook anders instellen voor de start van de activiteit. Wij maken het lasergamen namelijk helemaal op maat voor jullie groep. Zo kunnen we het organiseren voor grote personeels- en bedrijfsfeesten maar ook voor teamuitjes of vrijgezellendagen.
Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken we de teams en kijken we hoeveel speeltijd nodig zal zijn.

Voordat we beginnen krijgt iedereen een korte uitleg over het gebruik van de laserguns, de spelvorm en overige afspraken. Binnen elk team kunnen de verschillende spelers ook verschillende rollen aannemen zodat ieder een eigen taak heeft. Ben jij een sniper die vanaf 125 meter iemand neerschiet of ben jij de bommenwerper? Blijf jij bij het lasergamen outdoor dicht bij de vlag staan, of ga je juist vol in de aanval? Allemaal tactieken waar je tijdens het spelen rekening mee moet houden. Dit spel is altijd onder begeleiding van iemand van ons.

Combideals

Prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

Bubbelbal informatie

Bubbelbal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Heb jij nog vragen over het lasergamen huren ? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646