Utrecht

Bubble voetbal Utrecht voor een teamuitje?

Bubble voetbal is een leuke activiteit voor verschillende soorten feesten zoals een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of familiedag. Het is een relatief nieuwe sport, waarbij het maken van plezier op nummer één staat. Woon je in Utrecht? Dan kunnen wij de bubbelballen gewoon bij u op locatie bezorgen. Wil je ook graag Bubble voetbal in Utrecht spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen deze sport vol plezier en hilariteit graag naar je toe!

Bubble voetbal in Utrecht en omstreken

Bij BubbelBal vinden we het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan deze leuke activiteit. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in de regio Utrecht, maar door heel Nederland en België! Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een voetbalveld, manege, park, of weiland? Dan brengen we de bubbelballen gewoon naar die locatie toe. Als je nog geen geschikte plek hebt, dan kun je op deze website een aantal locaties vinden die geschikt zijn voor bubble voetbal. In de parken van Utrecht zijn er tal van mogelijkheden. Wij kunnen door middel van een aggregaat de bubbelvoetballen oppompen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wat is bubble voetbal?

Bubble voetbal is een relatief nieuw spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt; de bubbelbal (ook wel bumperbal genoemd). Deze plastic bal is met lucht gevuld, waardoor het als het ware een groot stootkussen vormt. Als je voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Hierbij hoef je niet bang te zijn voor botsingen. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen de andere spelers aan kunt bumpen. Je kunt er ook voor kiezen om andere spellen te spelen met een bubbelbal. Hierdoor blijft het afwisselend en kun je het zo vaak spelen als je wilt.

Activiteiten in Utrecht

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Utrecht? Bubbelbal heeft een groot aanbod van de meest hilarische, sportieve, spannende of juist ontspannende activiteiten! Activiteiten die geschikt zijn voor verschillende leuke uitjes in Utrecht. Of dat nu met collega’s, vrienden, familie of scholen is: Het zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke dag! Bubbelbal bezorgt de activiteiten in Utrecht op locatie, begeleidt ze indien nodig en ruimt vervolgens alles weer op. Zo heb jij er geen werk mee en kun je heerlijk genieten. Ben je benieuwd naar alle activiteiten in Utrecht voor jouw uitjes? Lees dan snel verder!

Over ons

Als je de bubbelballen bij BubbelBal huurt, komen wij ze gewoon bij u op locatie bezorgen. Dit doen wij door heel Nederland en België. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er altijd een begeleider aanwezig is. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan zorgen wij graag voor een gezellig achtergrondmuziekje.

Vraag een offerte aan

Wil je ook graag met je familieleden, vrienden of collega’s Bumperball in Utrecht of ergens anders in Nederland of België spelen? Dat kan! Vraag gewoon een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij BubbelBal!

Sportcentrum OlymposUppsalalaan 3
3584 CT UTRECHT

Wist je dat je Bubble voetbal door heel het land kunt spelen? Bijvoorbeeld in FrieslandGroningenLimburg maar ook in Rotterdam en Nijmegen.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646