Activiteiten in Utrecht

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Utrecht? Bubbelbal heeft een groot aanbod van de meest hilarische, sportieve, spannende of juist ontspannende activiteiten! Activiteiten die geschikt zijn voor verschillende leuke uitjes in Utrecht. Of dat nu met collega’s, vrienden, familie of scholen is: Het zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke dag! Bubbelbal bezorgt de activiteiten in Utrecht op locatie, begeleidt ze indien nodig en ruimt vervolgens alles weer op. Zo heb jij er geen werk mee en kun je heerlijk genieten. Ben je benieuwd naar alle activiteiten in Utrecht voor jouw uitjes? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Leuke bedrijfsuitjes Utrecht

Voor leuke bedrijfsuitjes in Utrecht ben je bij Bubbelbal aan het juiste adres! Wij hebben de meest hilarische activiteiten te huur, zoals onze Bubbelballen. Klim in een grote luchtbal en speel een potje voetbal tegen je collega’s. Maar met dit spel is alles geoorloofd! Beuk elkaar omver en probeer de meeste doelpunten te scoren. Het team dat de meeste goals scoort, wint namelijk eeuwige roem! De Bubbelballen zijn ook perfect om die ene vervelende collega eens goed terug te pakken. Naast een potje voetbal kunnen we ook andere spelvormen spelen. Denk bijvoorbeeld aan een potje Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) of een heuse koprolwedstrijd. Niet alleen leuk om zelf te spelen, maar ook om te aanschouwen vanaf de zijkant! Het huren van onze Bubbelballen is een ontzettend toffe activiteit voor een uitje met collega’s in Utrecht!

Vrijgezellenfeest Utrecht

Is het tijd voor een vrijgezellenfeest in Utrecht? Dan heeft Bubbelbal daar de leukste activiteiten in Utrecht voor. Wat denk je van het huren van onze e-choppers. Met de e-choppers rijd jij langs de leukste plekjes in en rondom Utrecht. De e-choppers halen een snelheid van 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Doordat de voertuigen volledig elektrisch zijn, maken ze geen enkel geluid. Zo kun jij heerlijk blijven ouwehoeren met al jouw vrienden en vriendinnen. Bubbelbal zorgt dat de e-choppers op locatie worden bezorgd en later ook weer worden opgehaald. Het enige dat wij van jullie vragen, is een geldig auto- of scooterrijbewijs van iedere bestuurder. Met de e-choppers van Bubbelbal wordt jouw vrijgezellenfeest in Utrecht eentje om niet snel te vergeten!

Origineel teamuitje Utrecht

Op zoek naar een origineel teamuitje in Utrecht? Wij helpen je graag verder. Een activiteit in Utrecht die het altijd goed doet, is het huren van Bubbelballen. Met de Bubbelballen speel je in twee teams tegen elkaar en probeer je de meeste goals te scoren. Maar pas op dat je niet omver gebeukt wordt door één van je teamgenoten! De Bubbelballen kun je ook goed combineren met een potje Archery Attack. Deze activiteit is een combinatie tussen trefbal, paintball en boogschieten. Gewapend met pijl en boog ga jij ten strijde om al je tegenstanders af te schieten. Verschuil je achter de obstakels en ga ten aanval wanneer je tegenstanders het niet verwachten. De combinatie van het huren van de Bubbelballen en Archery Attack is ideaal voor een origineel teamuitje in Utrecht! Hilariteit gegarandeerd.

Het leukste schooluitje Utrecht

Ook voor het leukste schooluitje in Utrecht ben je bij Bubbelbal aan het juiste adres. Een toffe activiteit is bijvoorbeeld onze professionele lasergame set. De laserguns zijn vanaf 20 stuks te huren met een maximum van 40. Aangekomen op jouw school bouwen we de aula, de sporthal of het sportveld om tot een waar lasergame paradijs. Om nog meer spanning en sensatie te creëren, nemen we onze rookmachine en laserlichten ook mee. De leerlingen beleven de tijd van hun leven en zullen er nog lang over napraten! Daarnaast verhuurt Bubbelbal ook grote springkussens en stormbanen. Ideaal voor bijvoorbeeld een sportdag! Op zoek naar de leukste activiteiten in Utrecht voor jouw school? Zoek dan niet verder!

Boek nu jouw activiteiten bij Bubbelbal

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Utrecht? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Wij hebben een groot aanbod van verschillende activiteiten voor jouw vrijgezellenfeest in Utrecht, leuke bedrijfsuitjes, originele teamuitjes en nog veel meer! Bubbelbal bezorgt de activiteiten in Utrecht op locatie en neemt na de activiteit alles weer mee. Dát is de service van Bubbelbal! Ben je benieuwd wat wij voor jouw uitje kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de telefoon op 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op de website. Samen maken we jouw activiteiten in Utrecht tot een succes!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646