Muziek Bingo

Een onvergetelijke avond beleven? Bij BubbelBal ben je aan het juiste adres! Met een leuke twist op het traditionele bingospel, staat onze muziekbingo garant voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Ons ervaren team begeleidt het spel met veel enthousiasme en professionaliteit. De muziekbingo is te boeken op alle dagen van de week.

Wat is muziekbingo?

Muziekbingo is een originele draai aan het traditionele bingospel, waarbij nummers worden vervangen door bekende liedjes en muziekfragmenten. Het doel is simpel: markeer de liedjes op je bingokaart wanneer de dj ze afspeelt. Net als bij normale bingo is het doel om als eerste een patroon op je kaart te voltooien. Wij zorgen voor leuke nummers die iedereen kent, zodat het ongetwijfeld een feestje wordt!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Hoe werkt muziekbingo?

Voor de muziekbingo hebben wij een ervaren begeleider, die ervoor zorgt dat het spel goed verloopt. Muziekbingo werkt als volgt:

  • Bingokaarten met een twist. In plaats van traditionele nummers, krijgen deelnemers bingokaarten met vakjes gevuld met bekende liedjes uit verschillende genres en decennia. Je zult versteld staan van hoeveel verschillende liedjes je gaat horen!
  • Afstrepen van liedjes: terwijl de muziek begint te spelen, is het jouw taak om de titels van de gespeelde nummers af te strepen op je bingokaart. Herken je een van jouw favoriete nummers? Streep deze dan af.
  • Spanning en competitie: de competitie stijgt, terwijl alle deelnemers vol verwachting wachten op het volgende nummer van de dj. Wie zal als eerste een rij, kolom of een ander patroon op zijn bingokaart voltooien en als winnaar uit de bus komen?
  • Leuke prijzen: wat de muziekbingo extra speciaal maakt, zijn de leuke prijzen die je kunt winnen. Van kleine attenties tot grotere verrassingen!

Combideals

Prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Ook zin in een Disco Muziek Bingo? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646