BubbelBal

De naam doet het al vermoeden: BubbelBal spelen doe je met een grote met lucht gevulde “bubbel” om je heen. Deze werkt als stootkussen, maar ook als valbreker, die ervoor zorgt dat je altijd zacht landt. Dat is maar goed ook: tijdens een potje Bubble Football, zoals de activiteit internationaal genoemd wordt, zijn de valpartijen niet op één hand te tellen.

Dat je je armen niet kan gebruiken werkt daar zeker aan mee, maar ook de mogelijkheid om zonder gevaar eens flink op elkaar te botsen is voor veel bubbelBallers moeilijk te weerstaan. Alles bij elkaar staat BubbelBal garant voor een middagje hilariteit op het gras of in de gymzaal en is daarmee een ideale activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een uitje met vrienden, collega’s of een familiedag.

Ook is BubbelVoetbal te combineren met onze andere activiteiten.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

BubbelVoetbal bij BubbelBal.nlBubbelVoetbal bij BubbelBal.nl

BubbelBal op locatie in heel Nederland en België

BubbelBal verzorgt Bubble Football voor zowel volwassenen als kinderen. Dit doen wij op locatie door heel Nederland. Een mooi veldje achter het huis, een strand in de buurt of een sporthal die je mag gebruiken? Wij komen naar jullie toe met onze opblaasbare reuzeballen. De locaties die goed passen voor een potje BubbelBallen:

  • een tuin of weiland in de buurt
  • een park in een woonwijk
  • de gymzaal om de hoek
  • het strand
  • de manage
  • het veld bij een sportclub

De BubbelBallen worden vooral ingezet bij klassenfeesten, sportdagen en vrijgezellenfeesten. Even lekker stoom afblazen met een partijtje BubbelVoetbal. Hiervoor hebben wij speciale ‘grote’ bubbelballen. Zodat er door jongeren en volwassenen op een veilige en hilarische manier gespeeld kan worden.
Tip: Wij hebben deze BubbelBallen speciaal voor volwassenen ontwikkeld om op deze manier een perfecte en veilige beleving van het spel te kunnen geven.

Kunnen kinderfeestjes ook bij jullie?
Naast de vele volwassen activiteiten draaien we ook massa’s kinderfeestjes. Voor deze groep hebben wij speciale kinder-bubbelballen aangeschaft waar ze vanaf 6 a 7 jaar in kunnen. Voor deze jongste deelnemers is het vooral leuk om over de kop te rollen en te ervaren hoe het is om zelf een bal te zijn. Vanaf een jaar of 8 kunnen kinderen ook echt voetballen in de bal en kunnen zij zich wagen aan een potje Bubble Football. Hoewel het tegen elkaar duwen, over de kop rollen net als bij de jongste deelnemers, dan toch vaak het leukste blijft. Dit geldt natuurlijk ook voor volwassenen die vaak heel blij worden van de koprol-estafette!

De materialen van ons zijn zowel met als zonder begeleiding te boeken.

Combideals

Prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Ook eens een potje BubbelBal spelen? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en denken met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken welk uitje het best bij jullie past.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646