De juiste teamuitjes voor ieder team.

BubbelBal biedt talloze activiteiten aan voor het leukste teamuitje met jouw voetbalteam, volleybalteam of ander sportteam. Van jong tot oud: iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten. Wij beschikken over verschillende hilarische spellen! Van deze spellen hebben wij ook weer verschillende spelvarianten bedacht, waardoor het teamuitje intensief, uitdagend en leuk blijft.
We hebben sportieve activiteiten zoals BubbelVoetbal maar ook een pubquiz, muziekbingo of casino avond behoort tot de mogelijkheden.

Het grote voordeel van BubbelBal is dat wij naar jullie locatie kunnen komen. Jullie clubhuis, vereniging of waar jullie een weekend met z’n allen verblijven, is voor ons genoeg om onze activiteiten daar aan te bieden. Het is ook mogelijk om de spullen te bezorgen. Dan verzorgen jullie zelf de activiteiten(en) en halen wij de spullen nadien weer op. Dat is de service van BubbelBal. Een sportief teamuitje is zo geregeld!

Onze activiteiten voor een teamuitje kunnen afhankelijk van de groepsgrootte één tot twee en een half uur gespeeld worden. Jullie mogen de locatie zelf kiezen, zo lang er maar een veld is van ongeveer 20x15m. Een iets kleiner veld is ook geen probleem. Jullie kunnen dan via ons één of meer activiteiten willen spelen. Het bezorgen en halen nemen wij voor onze rekening zodat jullie daar geen gedoe mee hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw voetbalteam, handbalclub of hockeyvereniging een hilarisch succes wordt!

Meest geboekte activiteiten door sportteams: BubbelVoetbal – ArcheryAttack –
E-Chopper rijden & Professioneel Lasergamen. Ook mogelijk in combinatie.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Hilarische activiteiten voor een sportief teamuitje

Voor jullie voetbalteam uitje of sportteam uitje bieden wij verschillende activiteiten aan. Deze zijn los te boeken, maar ook in combinatie (met korting).

Archery Attack

Archery Attack is een spelvariant van paintball en trefbal. We beginnen met het oefenen van het schieten met pijl en boog. Als dit na ongeveer vijf minuten onder controle is, starten we met het spel. Met dit teamuitje kun jij eindelijk jouw vervelende teamgenoten terug pakken! Twee teams gaan de strijd met elkaar aan en proberen elkaar af te schieten met pijl en boog. Dit zal geen pijn doen, doordat de punt van de pijl gemaakt is van schuim. Heb jij alle tegenstanders afgeschoten? Dan zijn jullie de winnaar! Dit voetbal teamuitje zorgt gegarandeerd voor hilariteit.

BubbelBal

Naast Archery Attack kunnen jullie ook kiezen voor BubbelBal. Met BubbelBal speel je in teams en ga je de strijd met elkaar aan. We spelen vaak voetbalpartijen van ongeveer 5 minuten, waardoor je met een groep van 20 personen genoeg hebt aan 8-10 BubbelBallen. Je kunt elkaar lekker ombeuken en dit zorgt niet alleen voor hilariteit bij de spelers, maar ook bij de toeschouwers! Geen zorgen, de BubbelBal beschermt je tegen de harde grond. Dit sportieve teamuitje is een ideaal voor jouw sportteam uitje of teamafsluiting.

Dart-voetbal

Dart-voetbal spelen we vaak naast Archery Attack of BubbelBal. Op deze manier kunnen mensen die pauze hebben zich ook vermaken. Bij Dart-voetbal kun je verschillende spellen spelen. Kiezen jullie ervoor om vanaf 101 naar beneden te spelen, van 1 naar 10 of te gaan of wint degene met de hoogste score? Dat is helemaal aan jullie! Een perfecte pauze activiteit voor jouw voetbalteam uitje!

Boek jouw sportteam uitje nu

Ben jij op zoek naar het leukste teamuitje voor jouw sportteam? Dan ben je bij BubbelBal aan het goede adres! Wij bieden hilarische activiteiten aan, waardoor het sportieve uitje altijd geslaagd is! Denk aan BubbelBal, Archery Attack en Dart-voetbal. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op via 06 – 15 29 55 81 of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen je graag verder om jullie sportteam uitje tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646