ballen samen

Sport Teams

BubbelBal biedt activiteiten aan welke uitermate geschikt zijn om te spelen voor elk sportteam. Van jong tot oud kunnen deelnemen aan onze activiteiten. Wij beschikken over verschillende spellen en daarbinnen weer verschillende spelvarianten welke onze activiteiten intensief, uitdagend en leuk maken!

Het grote voordeel is dat wij gewoon naar jouw vereniging of weekendhuis toe komen en de activiteit daar begeleid aanbieden. Uiteraard kunnen wij de spullen ook langs brengen. Jullie verzorgen dan zelf de activiteit(en) en wij halen de spullen in overleg weer op als jullie klaar zijn.

Onze activiteit(en) kunnen afhankelijk van jullie groepsgrootte voor 1 tot 2,5 uur gespeeld worden. Wij hebben op de locatie van jullie keuze genoeg aan veld van 30x15m en uiteraard is ietsje kleiner ook geen probleem.

Indien één of meer activiteiten wilt spelen bekijk dan hieronder de mogelijkheden!

bumper-bal

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten

Naast het BubbelBal bieden wij ook andere activiteit aan. Deze kunnen jullie los boeken, maar ook in combinatie (met korting).

Archery Attack

Archery Attack een spelvariant van Paintball en Trefbal. Vaak oefenen we eerste even met het schieten en als dat onder controle is (vaak 5min) dan beginnen we met het spel. Twee teams gaan de strijd met elkaar aan en proberen op elkaar te schieten gewapend met een boog, maskers en pijl met faom (schuim) uiteinde.

Bubbelbal

Met BubbelBal ga je in teams de strijd met elkaar aan en spelen we vaak partijen voetbal van 5 min. Zodoende heb je bijv. met een groep van 20 personen genoeg aan 8-10 BubbelBallen. Dit is een ideale activiteit voor sport team en teamafsluitingen.

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal spelen we meestal naast één van bovenstaande hoofd-activiteiten. Op die manier kunnen de mensen die pauze hebben zich ook vermaken. Hierbij kunnen jullie dan zelf spellen spelen als 101 naar beneden, van 1 naar 10 of high-score. De groep begeleid dit dan zelf.

 

Mocht je interesse hebben in een van de activiteiten. Wij zijn telefonische bereikbaar en via ons contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk!