chopper

E-chopper

Wij bieden jouw de mogelijkheid om op een echte elektrische-chopper de prachtige bospaden, fietspaden en wegen van Nederland te ontdekken. Vanaf 4 personen tot complete families, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes.

Speciaal voor u kunnen wij mooie routes uitzetten zodat u de omgeving nog beter leert kennen. Zelf een route rijden? Dat kan ook!

Wat gaat u zien? De meest prachtige bospaden, nostalgische dorpjes en de mooiste natuurgebieden door uw gekozen omgeving.
Hierbij is het heerlijk genieten op de geruisloze choppers, zonder helpplicht even lekker uitwaaien.
Uiteraard is er voldoende tijd voor een pauze met lekkere hapjes of een drankje op de meest leuke terrasjes in de omgeving.

De bikes hebben een actie-Radius van 60km en gaan +/- 25 km per uur.

De bikes zijn te huur voor 2 a 3 uur of voor de gehele dag! Wij kunnen ze bezorgen op de door jullie gekozen locatie of jullie komen naar een locatie die wij voorstellen.

Neem voor meer info contact met ons op!

info@bubbelbal.nl

0615295581 / 0650844783

E-Bero bike

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

E-choppers op locatie in heel Nederland en België

Wil jij met je bedrijfsuitje nu niet te ver reizen om de E-chopper te rijden, dan is dat geen probleem voor ons. Wij kunnen de e-choppers altijd leveren op jouw gewenste locatie. Uiteraard begeleiden wij de activiteit ook zodat jullie geen omkijken hebben naar de invulling van de workshop.

Voordelen van ons:

  • Wij komen de activiteit altijd begeleiden
  • Wij kunnen op elke gewenste locatie komen
  • Wij sturen altijd ervaren begeleiders naar jullie toe

Neem contact op

Wil jij tijdens jouw bedrijfsuitje e-choppers huren? Vul dan hiernaast het aanvraag offerte formulier in en wij vertellen je alle mogelijkheden.