chopper

E-chopper

E-Chopper rijden is een onvermoeibare activiteit voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellendag of gewoon als uitje met familie of vrienden. De E-choppers zijn elektrisch aangedreven en maken daardoor geen geluid. Op die manier kun je tijdens een rit nog gezellig met elkaar ouwehoeren!

Onze E-Choppers hebben een blauwe kentekenplaat en mogen daardoor max 25 km/h rijden en hebben een actieradius van ongeveer 40-50 km. Je hoeft bij het rijden in Nederland geen helm te dragen. Indien je op onze E-Choppers wilt rijden dient elke persoon in het bezit te zijn van minimaal een scooter rijbewijs of een autorijbewijs. Deze dient ook meegenomen te worden tijdens de rit.

Door de brede banden kunnen de E-Choppers makkelijk door zandpaden rijden, maar uiteraard vraagt dat wel meer van de accu.

Onze E-Choppers zijn te huur vanaf €35 en dan heb je ze 2 uur tot je beschikking. Indien de scooters langer gehuurd worden hebben we daar meerprijzen van €5,- per 30min. Met een max van €55 per dag. Wil je de E-Choppers langer dan een dag huren of voor een langere termijn dan kunnen we daar aangepaste prijzen voor maken.

En het mooiste van allemaal is dat wij de E-Choppers gewoon thuis, werk of stad komen bezorgen en ophalen.

5CA079FD-2F3F-482A-BEC6-43469F024E37

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

E-choppers op locatie in heel Nederland en België

Wil jij met je bedrijfsuitje nu niet te ver reizen om de E-chopper te rijden, dan is dat geen probleem voor ons. Wij kunnen de E-choppers altijd leveren op jouw gewenste locatie. Wij geven een korte uitleg over het gebruik van de E-Choppers en dan kunnen jullie zorgeloos en geruisloos genieten. Uiteraard is drugs en alcohol gebruik niet toegestaan op de E-Choppers.

Onze service:

  • Ter plekke uitleg over het gebruik
  • Op elke locatie mogelijk in NL (België in overleg)
  • Haal een breng service
  • Altijd reserve materiaal beschikbaar

Neem contact op

Wil jij tijdens jouw bedrijfsuitje E-choppers huren? Vul dan het contactformulier in en wij vertellen je alle mogelijkheden.