chopper

E-chopper huren

E-chopper rijden is een onvermoeibare activiteit voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellendag of gewoon als uitje met familie of vrienden. De e-choppers zijn elektrisch aangedreven en maken daardoor geen geluid. Op die manier kun je tijdens een rit ook nog gezellig met elkaar ouwehoeren!

Onze e-choppers hebben een blauwe kentekenplaat en mogen daardoor maximaal 25 km/h rijden. De actieradius van onze e-choppers ligt op ongeveer 40 á 50 kilometer. Je hoeft bij het rijden in Nederland geen helm te dragen. Indien je met je vrienden of familie gebruik wil maken van onze e-choppers, moet je in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs. Deze dien je ook mee te nemen bij het uitje.

Door de brede banden kunnen onze e-choppers makkelijk crossen over de weg, het gras of over zandpaden. Heel tof, maar dit vraagt uiteraard meer van de accu. Hierdoor kun je dus minder hard of ver rijden.

Voor mensen zonder rijbewijs, vanaf 16 jaar hebben wij E-Steps beschikbaar, ook wel FatBikes genoemd. Deze steps rijden net zo ver en hard als de E-Choppers. Actieradius van +/- 35km.
Zo kan je een mix maken van E-Choppers en E-Steps.

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

E-Chopper huren? Op elke locatie in NL mogelijk. Lage prijzen bij BubbelBal.

Wil jij een E-Chopper huren? BubbelBal helpt jou graag. Je kunt een E-Chopper huren vanaf €35,-. Je kan ze dan rijden vanaf onze opslag maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf een geschikte locatie te vinden. Wij bezorgen dan de E-Choppers op locatie. Dit kan in heel Nederland. Wij maken hiervoor een mooie deal incl. transportkosten. Je kunt een e-chopper huren voor groepen tot wel 75 deelnemers tegelijkertijd.

Wil je een E-Chopper huren voor meerdere dagen?  Vrijwel alles is mogelijk bij BubbelBal. Stel je vraag en wij denken graag met je mee!

Daarnaast bezorgt en haalt Bubbelbal de e-chopper op door heel Nederland. Of jij deze nu bij jouw huis, kantoor of sportvereniging wil laten bezorgen en ophalen; dat vinden wij geen probleem. Zo kun jij zonder veel regelwerk genieten van het leukste onvermoeibare uitje! Dát is de service van Bubbelbal!

 

E-chopper huren op elke locatie

Reis jij liever niet te ver voor jouw bedrijfsuitje, familie-uitje, teamuitje of vrijgezellendag? Dat snappen wij heel goed en dat vinden we geen probleem. Wij leveren de e-choppers af op elke locatie in Nederland (België in overleg). Wanneer jij klaar bent met rijden, halen wij deze ook weer op. Voordat je begint met rijden geven wij een korte uitleg over het gebruik van e-choppers, waarna jullie vervolgens zorgeloos en geruisloos kunnen genieten en ouwehoeren. Uiteraard verbieden wij het gebruik van alcohol en drugs bij het huren van onze e-choppers.

Wilt u een e-chopper huren bij Bubbelbal? Profiteer dan van onderstaande punten:

  • Ter plekke uitleg over het gebruik van de e-chopper
  • Op elke locatie in Nederland mogelijk (België in overleg)
  • Haal én brengservice
  • Altijd reserve materiaal beschikbaar

Vragen? Neem contact op

Wil jij tijdens jouw bedrijfsuitje E-choppers huren? Vul dan het contactformulier in en wij vertellen je alle mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Een e-chopper is te vergelijken met een bromfiets, echter wordt de e-chopper elektrisch aangedreven. Hierdoor rijdt een e-chopper vrijwel volledig geluidloos. Een e-chopper kan gebruikt worden door één persoon. Een e-chopper is bedoeld voor recreatief gebruik en is vrijwel zonder enkele instructies te gebruiken. Bij het rijden op een e-chopper is het dragen van een helm niet verplicht.

De e-choppers van Bubbelbal hebben een blauw kentekenplaat. Hierdoor is de maximaal toegestane snelheid op een e-chopper 25 kilometer per huur (km/h). De snelheid tijdens een rit is ook afhankelijk van de weersomstandigheden. De e-chopper is elektrisch aangedreven en heeft daardoor een actieradius van 40 á 50 kilometer.

Voor het gebruik van een e-chopper is een bromfietsrijbewijs (AM) of autorijbewijs (B) nodig. Het bromfietsrijbewijs mag vanaf 16 jaar gehaald worden, met een geldig bromfietsrijbewijs mag je bij Bubbelbal dus vanaf je 16e gebruik maken van de e-choppers. Voor het autorijbewijs geldt een leeftijd van 18 jaar.

Het gebruik van een e-chopper heeft weinig instructies nodig. Uiteraard ontvang je voordat je op de e-chopper stapt een gebruikers uitleg, maar zolang je kan fietsen, is het gebruik van een e-chopper ook niet moeilijk. Je focust je vooral op sturen, het geven van gas, de rem gebruiken wanneer nodig en verder mag je genieten van de natuur om je heen!