E-chopper huren

Ben jij op zoek naar een heerlijk uitje in de buitenlucht? Huur dan onze E-choppers op locatie naar keuze. De mannen van BubbelBal bezorgen de E-choppers namelijk met speciale bakwagens en aanhangers door heel Nederland. Daarbij staan wij tijdens het rijden ook stand-by. Zo leveren wij volledige service zodat jij kunt genieten!

E-chopper rijden is de perfecte keuze voor een bedrijfs- of teamuitje, vrijgezellendag of als je er op uit wilt met familie of vrienden. De E-choppers zijn elektrisch aangedreven en maken daardoor geen geluid en geven vrijwel nooit mankementen onderweg.
Op deze manier kun je tijdens een rit gezellig met elkaar kletsen en ouwehoeren. Heerlijk toch!

Voor E-chopper verhuur ben je dus bij BubbelBal aan het juiste adres! Ontdek de mogelijkheden van een e-chopper en ga er mee op avontuur. Wij hebben de mogelijkheid voor groepen tot wel 100 personen tegelijkertijd en dat allemaal op jouw gewenste locatie. Meer bikes nodig? In overleg is dat ook mogelijk, niets is ons te gek!

Dit moet je weten bij het huren van een e-chopper

Een e-chopper huren heeft een paar simpele regels. Mag je bijvoorbeeld op een e-chopper zonder rijbewijs? En hoe zit het met de snelheid? Daar geven wij graag antwoord op.
Onze e-choppers hebben een blauw kenteken en mogen daarom niet harder dan +/- 25 kilometer per uur. Dit is de perfecte voor het toeren door alle mooie gebieden in Nederland zodat je onderweg ook nog wat ziet. De actieradius van een e-choppers is +/- 50 kilometer. Dat maakt het mogelijk om 2 a 3 uur heerlijk door de omgeving te toeren waar jij maar wil rijden. Dankzij de brede banden kun je makkelijk over gras en zandpaden crossen. Maar houd er wel rekening mee dat je accu op die manier sneller leeg zal gaan. Handig om vooraf te weten! Ook is het belangrijk om te weten dat alle bestuurders van een e-chopper een geldig scooter- of autorijbewijs moeten hebben. Vergeet deze niet mee te nemen tijdens je uitje!

Nog even alles op een rijte:

  • Jouw e-chopper gaat +/-25 kilometer per uur
  • Je kunt een maximale afstand van 40 à 50 kilometer rijden
  • Neem je scooter- of autorijbewijs mee
  • Te huur voor enkele uren of een hele dag
  • Te huur op elke gewenste locatie

Zijn er mensen in je groep zonder scooter- of autorijbewijs? Geen zorgen, ook zij kunnen gewoon mee! Voor mensen zonder rijbewijs hebben wij speciale FatBikes. Deze bikes rijden net zo ver en net zo hard als een e-chopper waardoor je gezellig met z’n allen op pad kunt.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

E-Chopper rijden bij BubbelBal.nlE-Chopper rijden bij BubbelBal.nl

Een e-chopper huren op elke locatie

Dicht bij huis blijven met je bedrijfsuitje, familieweekend of vrijgezellenfeest? Dan huur je gewoon een e-chopper bij jou op locatie. We komen de choppers brengen op elke plek in Nederland. En in overleg leveren we ook in België. En wanneer je rit afgelopen is, halen we de e-choppers ook weer op. Voordat je begint aan de rit geven we een korte uitleg over het gebruik van de chopper, waarna jullie op pad kunnen! Natuurlijk verbieden we het gebruik van alcohol en drugs bij het huren van onze e-choppers.

Een verantwoord uitje

Misschien ken je ze wel: Solexbrommers. Een tour op een Solex is al jaren een geliefd uitje. Maar echt goed voor het milieu is het niet. De e-chopper is een schoon en geruisloos alternatief voor de Solex. Zo kun je zorgeloos genieten van een heerlijke rit door de natuur en kun je gezellig met elkaar praten. Een e-chopper huren is daarom niet alleen een leuk, maar ook verantwoord uitje!

Combideals

Een potje BubbelBal valt prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Wil je ook e-choppers huren voor jouw uitje? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646