E-chopper huren

Ben jij op zoek naar een heerlijk uitje in de buitenlucht? Een e-chopper huren bij BubbelBal is dé manier om vrijheid te ervaren op elektrische scooters. Onze service is beschikbaar op elke gewenste locatie in Nederland, met volledige ondersteuning tijdens je rit. Een e-chopper huren is perfect voor een bedrijfsuitje, teambuilding, een vrijgezellendag of gewoon een leuk dagje uit met familie of vrienden. Onze e-chopper verhuur biedt een onvergetelijke ervaring zonder geluidsoverlast of milieuvervuiling.

Dit moet je weten bij het huren van een e-chopper

Bij een e-chopper huren zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden.

Een geldig scooter- of autorijbewijs

Voor het besturen van een e-chopper heb je een geldig scooter- of autorijbewijs nodig. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Heb je geen rijbewijs? Dan bieden we FatBikes als alternatief aan, zodat je nog steeds kunt deelnemen aan de activiteit. Onze FatBikes zijn net zo krachtig en hebben een vergelijkbare actieradius als de e-choppers.

Maximale snelheid en afstand

Onze e-choppers zijn voorzien van een blauw kenteken. Dit betekent dat ze een comfortabele snelheid van ongeveer 25 kilometer per uur aan kunnen. Ideaal voor het verkennen van de prachtige Nederlandse landschappen. Met een actieradius van ongeveer 50 kilometer kun je tot wel 2 à 3 uur genieten van de omgeving op paden en door velden. Let wel: rijden op ruiger terrein kan de accuduur beïnvloeden.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

E-Chopper rijden bij BubbelBal.nlE-Chopper rijden bij BubbelBal.nl

Arrangementen en groepsboekingen

Bij BubbelBal bieden we speciale arrangementen voor e-chopper huren, inclusief mogelijke routes, speciale tarieven voor groepen en combinaties met andere activiteiten. Wij kunnen tot 100 deelnemers tegelijk accommoderen. De e-choppers zijn te huren voor enkele uren tot meerdere dagen. In overleg is er veel mogelijk. Zo komen wij de choppers brengen naar elke locatie in Nederland. Ook kunnen we in overleg leveren in België.

Bezienswaardigheden en routes

Ontdek de mooiste plekjes van Nederland met onze e-chopper op locatie service. Wij bieden suggesties voor prachtige routes langs historische dorpen, adembenemende natuurgebieden en verborgen juweeltjes. Laat ons je helpen om de perfecte route te plannen voor jouw e-chopper avontuur.

Een verantwoord uitje

Kiezen voor een e-chopper huren bij BubbelBal betekent kiezen voor een milieuvriendelijke optie. Onze elektrische scooters bieden een schoon en stil alternatief voor traditionele gemotoriseerde uitjes. Geniet van de natuur zonder deze te belasten en draag bij aan een groenere toekomst.

Combideals

Een potje BubbelBal valt prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Wil je ook e-choppers huren voor jouw uitje? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646