chopper

E-chopper

E-chopper rijden is een onvermoeibare activiteit voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellendag of gewoon als uitje met familie of vrienden. De e-choppers zijn elektrisch aangedreven en maken daardoor geen geluid. Op die manier kun je tijdens een rit ook nog gezellig met elkaar ouwehoeren!

Onze e-choppers hebben een blauwe kentekenplaat en mogen daardoor maximaal 25 km/h rijden. De actieradius van onze e-choppers ligt op ongeveer 40 á 50 kilometer. Je hoeft bij het rijden in Nederland geen helm te dragen. Indien je met je vrienden of familie gebruik wil maken van onze e-choppers, moet je in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs. Deze dien je ook mee te nemen bij het uitje.

Door de brede banden kunnen onze e-choppers makkelijk crossen over de weg, het gras of over zandpaden. Heel tof, maar dit vraagt uiteraard meer van de accu. Hierdoor kun je dus minder hard of ver rijden.

IMG_3996

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

E-chopper huren? Lage prijzen bij Bubbelbal

Wil jij een e-chopper huren? Bubbelbal helpt jou graag. Onze e-choppers zijn te huur vanaf €35,-. Je hebt de e-chopper dan twee uur tot je beschikking. Indien je de e-chopper langer wil huren, betaal je €5,- per extra halfuur. Dit zal oplopen tot een maximum bedrag van €55,-. Wil jij de e-choppers graag langer huren dan een dag? Of zelfs voor een langer termijn? Dan maken wij daar aangepaste prijzen voor. Samen komen we daar uit!

Daarnaast bezorgt en haalt Bubbelbal de e-chopper op door heel Nederland. Of jij deze nu bij jouw huis, kantoor of sportvereniging wil laten bezorgen en ophalen; dat vinden wij geen probleem. Zo kun jij zonder veel regelwerk genieten van het leukste onvermoeibare uitje! Dát is de service van Bubbelbal!

E-chopper huren op elke locatie

Reis jij liever niet te ver voor jouw bedrijfsuitje, familie-uitje, teamuitje of vrijgezellendag? Dat snappen wij heel goed en dat vinden we geen probleem. Wij leveren de e-choppers af op elke locatie in Nederland (België in overleg). Wanneer jij klaar bent met rijden, halen wij deze ook weer op. Voordat je begint met rijden geven wij een korte uitleg over het gebruik van e-choppers, waarna jullie vervolgens zorgeloos en geruisloos kunnen genieten en ouwehoeren. Uiteraard verbieden wij het gebruik van alcohol en drugs bij het huren van onze e-choppers.

Wilt u een e-chopper huren bij Bubbelbal? Profiteer dan van onderstaande punten:

  • Ter plekke uitleg over het gebruik van de e-chopper
  • Op elke locatie in Nederland mogelijk (België in overleg)
  • Haal én brengservice
  • Altijd reserve materiaal beschikbaar

Vragen? Neem contact op

Wil jij tijdens jouw bedrijfsuitje E-choppers huren? Vul dan het contactformulier in en wij vertellen je alle mogelijkheden.