Reviews voor BubbelBal.nl

Uitstekend
Gebaseerd op 90 recensies
Nathalie
Super goed geregeld! Alles was op tijd aanwezig en werd netjes weer opgehaald. Vriendelijke hulp erbij gehad en goede uitleg… echt enorm gelachen!
L J
Wij hebben met 12 personen de E-choppers gehuurd via Bubbelbal. Bubbelbal is een bedrijf waarbij de service supergoed is! Communicatie is snel, vriendelijk en direct. Iedereen vond het superleuk en de uitleg over de choppers ter plaatse in Willemstad was heel leuk en relaxed. Kortom helemaal geslaagd! Dankjewel!
Gerdo Ketelaar
Er vriendelijke organisatie. We hebben ook erg gelachen met de bubbelballen. Super leuk, maar ook erg vermoeiend.
Caroline Van der Lande
Bubble voetballen en archery attack set gehuurd! Fijne service, goede kwaliteit, en hele behulpzame medewerker!
Angelique Hojer
Super leuk om te doen! Was echt lachen. De kinderen vonden het fantastisch, daarnaast hele vriendelijke begeleiders. We zullen zeker nog een keer de bubbelbal reserveren!!!
Thom van den Berg
Op zeer korte termijn hebben we via BubbelBal Arrow Tag kunnen huren als activiteit voor ons bedrijfsuitje. Er werd keurig op voorhand contact opgenomen wanneer de spullen geleverd zouden worden en de spullen werden ook weer netjes op locatie opgehaald. En dat voor een keurige prijs. We hebben ervan genoten. Een aanrader!
Ilkay
Mijn zoon heeft een geweldige kinderfeest gehad met bubbelbal als activiteit. Ook de spelbegelijding was erg goed. De kinderen hebben zich geweldig vermaakt. Zelf had ik voorafgaand aan de boeking van de activiteit redelijk wat vragen. Mart kwam hier altijd snel op terug wat ik als zeer prettig heb ervaren. Nogmaals bedankt!Hierboven vind je enkele reviews van de laatste tijd. Op onze google pagina zie je nog heel veel meer mooie reacties van onze klanten op basis van hun ervaring met ons en onze activiteiten. Wij doen er alles aan om van jullie uitje een groot succes te maken. Dat doen wij met veel plezier!
Wil jij net als vele anderen een leuke Google review achterlaten over jouw ervaring met ons? Klik dan hier.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646