Reviews voor BubbelBal.nl

Uitstekend
Gebaseerd op 126 recensies
Erwin Buijs
Ieder jaar gaan wij op kamp met onze school. Een van de activiteiten is bubbelbal en Archery attack. Wij huren dan via Bubbelbal.nl. Dit is een erg fijn bedrijf waar de communicatie top is en die de afspraken goed nakomen. Wat ook erg prettig is dat ze meedenken bij problemen zodat de leerlingen toch een geslaagde activiteit hebben. Vriendelijke groet Erwin
Roy Berenschot
Prima organisatie, alles goed geregeld Via bubbelbal een tiental bubbelballen en een stormbaan geregeld en de kinderen hebben zich er prima mee vermaakt.
M Goossen
We hebben het team van Bubbelbal.nl benaderd voor ons teamuitje en deze partij is écht een aanrader. Goede communicatie en er wordt goed meegedacht met de doelgroep. Ook top dat je meerdere activiteiten kan combineren bij deze partij. Ze werken landelijk wat voor ons ook erg prettig is gezien we vaak op meerdere plekken events hebben. We hebben gekozen voor Bubble Football, fantastisch spel om te spelen met je team. Als je iets zoekt wat zorgt voor perfecte afleiding om uit je hoofd te komen, te werken aan je teambuilding en aan je lachspieren te gaan werken, kies je hiervoor. TOP!
Peter Klaassen
Bubbelbal was zeer leuk om te doen met kinderen van 12 jaar. Ze hebben veel lol gehad. Daarnaast de Quads gehuurd, ook leuk voor kinderen. Prima service, thuis afgeleverd en volgende dag weer netjes opgehaald.
Sanne Arendsen
De bubbelballen werden netjes voor je opgeblazen en met een korte instructie voor gebruik.
Voorzitter Den Diek
De bubbelactiviteit was een groot succes. de begeleiding van bubbelbal was super. dank je wekl
bart spiering (Cap'n Bart)
Ik heb voor een personeelsuitje een set archery attack gehuurd met een begeleider in onze eigen gymzaal. Iedereen vond het super leuk. Het was goed en snel geregeld.
Aldo Joaquim
Geweldig activiteit bubbelvoetbal
Wiesje
Harstikke leuke rit gemaakt op de E Choppers met een dames uitje. Goede service, er stonden de hele middag 2 mensen standby om pech te verhelpen. Fijne communicatie! Een echte aanrader, top bedrijf.
Skydisc1
Met Koen en Mart van Bubbelbal.nl kun je zeer goed afspraken maken. We hebben voor de verjaardag van onze zoon bij hen het bubbelbalspel besteld en dat was geweldig. De chauffeur was mooi op tijd en niets was teveel om te regelen. Ik geef hen een 10 met een griffel. Succes mannen. We kloppen misschien nog een keer aan.Hierboven vind je enkele reviews van de laatste tijd. Op onze google pagina zie je nog heel veel meer mooie reacties van onze klanten op basis van hun ervaring met ons en onze activiteiten. Wij doen er alles aan om van jullie uitje een groot succes te maken. Dat doen wij met veel plezier!
Wil jij net als vele anderen een leuke Google review achterlaten over jouw ervaring met ons? Klik dan hier.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646