BubbelBal recensies

Lees hieronder een aantal recensies van gasten die u voor waren.

Een fantastische 10e verjaardag met BubbelBal

Ik wilde je nog even laten weten dat mijn zoon een fantastische 10e verjaardag heeft gehad, mede door jullie super Bubbelballen!

Het allereerste contact verliep ook zeer prettig, soepel en professioneel. De begeleider was prima op tijd, deed de begeleiding ook top: dat was voor ons (ouders) ook erg leuk, wij mochten lekker kijken en hoefden niets te doen.

Alle kinderen waren ook zo enthousiast, ze vonden het fantastisch. Mijn zoon zei vlak voor hij die avond weer naar bed ging: “bedankt voor dit feestje, ik ga het nooit vergeten, zo leuk was het”.

Inmiddels heb ik jullie website al meerdere malen doorgegeven. Bedankt, en wie weet tot ziens.

Met vriendelijke groet, Maaike


Bubbelvoetbal in Middelbeers

Bubbelbal een echte aanrader voor een kinderfeestje!! Komen op locatie!

Kinderen waren super enthousiast!!

Erg leuke begeleiding die volop met de kinderen meedoet en zorgt voor afwisselende spelletjes!!

Nogmaals dank!!

Groeten Anke


Een mooi gezicht die lopende ballen!

Heel erg bedankt voor het geslaagde feestje. Max en zijn vriendjes hebben zich geweldig vermaakt. Ook complimenten voor Roel. Hij deed het super. Wist goed op tijd de rust te pakken en voor de afwisseling te zorgen. De kinderen bleven (ondanks de warmte) steeds in de ballen kruipen. Al waren ze nog jong (7), ze gingen er allemaal in. Een mooi gezicht die lopende ballen! Prettig ook dat jullie op eigen locatie komen. Via FB hebben we al veel reacties gehad. Hopelijk voor jullie ook goede reclame.

De foto’s mogen gebruikt worden bij de recensies op jullie website.

Groet Audrey Maas


Verjaardagsfeest in Geulle

Wij willen jullie hartelijk danken voor het super leuk bubbelbal feest op 11 april 2015.
Alle 13 kinderen vonden het echt super cool om te doen en hebben echt genoten.
Dankzij jullie zeer goede uitleg, leuke aanpak en verschillende spellen is dit een echt geslaagd feest geworden.
Toen de kinderen door hadden wat ze allemaal met de bal konden doen zoals een koprol en het omduwen was het voor de toeschouwers een grote lachfilm.
Dit is een echte aanrader voor een heel leuk feest.

Groetjes Wendy Thijssen


Top feestje met BubbelBal

Onze zoon heeft een top feestje gehad met Bubbelbal. De jongens vonden het fantastisch en hebben heel veel lol gehad. Lekker rollen en stoeien. Heel origineel. En Koen heeft alles heel goed begeleid: met enthousiasme, leuke spelletjes, oog voor alle kinderen, zelf ook lol erin, duidelijk richting de kids als de een wel iets wilde en de ander niet, ruim op tijd, duidelijke afspraken. Afijn wij hebben een top middag gehad.

Suzannah Vree – Haarlem

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Kinderfeestje

Het feestje was super! De begeleiding was super leuk. Wat ik vooral kan vond was dat je elk kind in zijn waarde liet als het iets niet durfde. Ook vond ik het fijn dat je het initiatief bij de kinderen liet.

Super, ga zo door!

Groeten Kim de Gouw


Familie uitje – Bubbelbal

Ik kan zeggen dat het heel leuk is geweest. Iedereen heeft plezier gehad. De begeleiding was prima. Een opgewekte, open jongeman. Het WhatsApp berichtje een dag van tevoren met zijn naam en de bevestiging dat hij de volgende morgen op tijd in Zwolle zou zijn vonden we erg prettig. De bevestiging dat alles goed geregeld was.

Misschien een puntje om mee te nemen:

onze familie bestond voornamelijk uit niet sporters en een redelijk aantal volwassenen die al wat ouder waren. Bubbelbal is behoorlijk inspannend misschien had hij op het eind een ander spelvorm met de bubbelballen (minder inspannend) kunnen doen.

Maar we hebben tot het eind plezier gehad.

Met vriendelijke groet

Fred van Dijk


Kinderfeestje Haaksbergen

Hallo Koen en Mart,

Graag willen wij jullie bedanken voor het geslaagde feestje met de BubbelBal. De meiden hebben echt ontzettend genoten. We waren met 10 meiden en ze hadden allemaal een eigen bal, niemand hoefde dus te wachten en iedereen kon gelijk meedoen! Een aantal vonden het best wel spannend, maar door jullie goede uitleg, leuke en sportieve aanpak kon iedereen met de ballen overweg en over de kop! Als iemand een leuk, gaaf, sportief en origineel feestje wil, kan ik het BubbelBallen bij jullie zeker aanraden! Het is zeer zeker de moeite waard en ontzettend gaaf om te doen. Nogmaals heel erg bedankt ook namens Susan.

Groetjes, Geja en Susan de Vries


Bubble Football teamuitje

Hallo Koen en Mart,

Wat was dit gaaf om te doen zeg! Ik spreek namens de gehele groep van 20 man als ik zeg dat de activiteit heel erg geslaagd was. Zowel de locatie als de voorbereiding waren top. Het speelschema lag klaar, het veld was compleet uitgezet en de ballen lagen keurig opgepompt aan de zijlijn op ons te wachten. Ik zou de activiteit zeker aanraden bij vrienden en sluit niet uit dat we ons in de toekomst nog een keer lekker gaan uitleven met BubbelBal!

Groet, Jeroen Jeurissen


BubbelBal feestje in Amsterdam

Veel dank voor de begeleiding van een geweldig cool bubbelbal feestje in Amsterdam op 13 december 2014! De kinderen hebben genoten en wij ook, wat een feest. Een echte aanrader en een party om nog langer over na te praten!

Groetjes,

Anne-Marie

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646