Springkussen huren

Voor feestjes of evenementen waarop veel kinderen verwacht worden is het een uitstekend plan om een springkussen te huren. Springkussens staan garant voor urenlang plezier, en niet alleen voor de allerkleinsten. Ook oudere kinderen en zelfs volwassenen kunnen zich uitleven op de met lucht gevulde kussens. Voor springkussen verhuur bent u bij BubbelBal aan het goede adres. Wij leveren de springkussens op de gewenste locatie, en zorgen ervoor dat hij op de afgesproken tijd klaarstaat voor iedereen die een sprong wil wagen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

BubbelVoetbal bij BubbelBal.nlBubbelVoetbal bij BubbelBal.nl

BubbelBal doet niet alleen aan springkussen verhuur

Springkussens huren is niet het enige dat je bij BubbelBal kan doen. Je kunt voor verschillende activiteiten en spelonderdelen bij ons terecht. Natuurlijk behoort het spelen van een potje BubbelBal, of Bubble Football, naast het huren van springkussens ook tot de mogelijkheden. Tijdens dit spel zit je zelf eigenlijk soort van in je eigen springkussen: een opgeblazen bal waar je van boven tot aan je middel inzit. Zo kun je nog wel rennen, maar je armen niet meer gebruiken. De botsingen zijn tijdens BubbelBal niet van de lucht, maar dat maakt niet uit: de bubbel breekt je val. Kinderen vanaf een jaar of vijf kunnen al meedoen aan BubbelBal.

Bijna net zo leuk voor de kinderen als het huren van een springkussen is het Apenkooi-feest. Tijdens het spel worden alle mogelijke gymtoestellen van weleer weer uit de kast getrokken. En dan maar hopen dat je de grond niet raakt. Verder kun je bij BubbelBal ook de benodigdheden voor een potje Dart-Voetbal huren om te bepalen wie het beste raak schiet op een enorm opgeblazen dartbord.

Combideals

Een potje BubbelBal valt prima te combineren met andere activiteiten van BubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan:

BubbelBal informatie

BubbelBal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

+31 06 15295581

+31 06 50844783

info@bubbelbal.nl

Neem contact met ons op!

Wil je tijdens jouw event BubbelBal huren dan kunnen dit worden verzorgd door ons. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn BubbelBal of één van onze andere activiteiten te huren. Vul het contactformulier in of bel/app ons op de nummer boven aan onze site.

Kom meer te weten over ons

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646