IMG_2414 – kopie

Vrijgezellendag met BubbelBal

Als organisator van een vrijgezellenfeest ben je natuurlijk op zoek naar de perfecte activiteit om de vrijgezel nog eens even in “het zonnetje” te zetten. Dan is BubbelBal de activiteit die niet mag ontbreken!

Het is zowel geschikt voor mannen als vrouwen, die van een sportieve en hilarische activiteit houden. Wij hebben daarnaast een speciaal aantal spelvormen bedacht zodat de vrijgezel zich dit feestje nog lang zal heugen!

Wil je een onvergetelijke, hilarische en absoluut origineel vrijgezellenfeest? Neem dan contact op via info@bubbelbal.nl of bel naar 06-15295581 / 06-50844783

IMG_1269

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

BubbelBal

Dit is het spel om je vrienden/vriendinnen een keer om ver te duwen. Bubbel voetbal is niet alleen leuk om te spelen, maar is voor de toeschouwers langs de kant hilarisch om naar te kijken. Tijdens een potje BubbelBal voetbal wordt je beschermd door grote opblaasbare bal. Je kan daardoor nooit hard op de grond terecht komen. Tijdens de BubbelBal activiteit kunnen er ook andere spellen in de ballen gespeeld worden naasr BubbelBal voetbal. Zo doen wij geregeld een koprol-estafette, een chinese Muur of Last Man Standing. Deze spellen kunnen indien gewenst dus ook gespeeld worden tijdens de BubbelBal activiteit.

Contact

Wil jij met je collega's graag BubbelBal, Archery Attack of Apenkooi spelen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier op deze website in of neem telefonisch contact met ons op.
Wij helpen je graag verder om jullie personeelsfeest tot een succes te maken!