Het allerleukste vrijgezellenfeest.

Als organisator van een vrijgezellenfeest of vrijgezellendag, wil jij de vrijgezel natuurlijk nog eens even in ‘het zonnetje’ zetten. Als je op zoek bent naar leuke activiteiten, heeft BubbelBal dé oplossing. Onze activiteiten zorgen gegarandeerd voor fun, hilariteit en komische verhalen achteraf!

De activiteiten zijn zowel geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen, als voor een vrijgezellenfeest met mannen. Er zit een sportief randje aan, waardoor je naast je lachspieren ook je andere spieren in het lichaam gebruikt. BubbelBal heeft een aantal activiteiten en spelvormen bedacht, zodat de vrijgezel dit feestje nog lang zal heugen! De vrijgezellenfeest activiteiten zijn goed voor urenlang speelplezier.
Meest geboekte activiteiten: ArcheryAttack – BubbelVoetbal – E-chopper tour & Casino avond.

Leuke indoor activiteit voor vrijgezellenfeest bijvoorbeeld Bubbelbal en Archery Attack

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

BubbelBal spelen op vrijgezellendag

Bubbel voetbal is de bekendste activiteit die BubbelBal aanbiedt. Met dit spel kun je eindelijk je vrienden of vriendinnen eens flink om ver duwen. Bubbel voetbal is niet alleen leuk om zelf te spelen, het zorgt ook nog eens voor hilariteit bij de toeschouwers. Tijdens een potje Bubbel voetbal wordt je beschermd door een grote opblaasbare bal. Deze ‘bubbelBal’ voorkomt dat je hard tegen de grond valt. Hierdoor hoeft de vrijgezel niet bang te zijn dat hij of zij met blauwe plekken het huwelijksbootje intreedt.

Deze vrijgezellenfeest activiteit wordt gespeeld in twee teams tegen elkaar. Het doel is om de bal zo vaak mogelijk in het doel van de tegenstander te krijgen. Maar pas op dat je niet omver wordt gebeukt door de tegenstander! Omdat niet iedereen gek is van voetbal, zijn er ook andere activiteiten die gespeeld kunnen worden. Zo organiseren wij geregeld een koprol-estafette, een Chinese muur of Last Man Standing. Deze spelvormen zorgen net als Bubbel voetbal voor een boel hilariteit. Wij weten zeker dat iedereen hier plezier aan gaat beleven!

Andere vrijgezellenfeest activiteiten

Naast het populaire Bubbel voetbal hebben wij ook nog andere leuke activiteiten. Zo verhuren wij Archery Attack, professioneel lasergamen, Dart-voetbal, een rit op E-Choppers of Fatbikes. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen wij ook zorgen voor springkussens en de grootste stormbanen. Wij doen er alles aan om jouw vrijgezellendag tot een onvergetelijke dag te maken!

Boek jouw vrijgezellenfeest activiteit nu

Wil jij nu één of meerdere leuke activiteiten voor jouw vrijgezellenfeest boeken? Dan ben jij bij BubbelBal aan het juiste adres. Wij bieden hilarische activiteiten aan voor jouw vrijgezellenfeest of vrijgezellendag. Huur BubbelBal, Archery Attack, Lasergamen of Dart-voetbal en je hebt urenlang speelplezier. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op via 06 – 15 29 55 81 of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen je graag verder om jouw vrijgezellendag tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646