Rotterdam

Activiteiten in Rotterdam

Wil jij een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een kinderfeestje organiseren in Rotterdam dan kunnen wij Bubbel Voetbal aanbieden. Naast Bubbel Voetbal van BubbelBal kunnen wij ook andere activiteiten aanbieden in Rotterdam. Denk hierbij aan Archery Tag, Dart-Voetbal of SportsVillage. Met de BubbelBal om je heen kunnen wij verschillende spellen aanbieden. Het meest populaire spel is Bubbel Voetbal. Maar we kunnen ook andere spellen in de BubbelBal. Andere spellen zijn o.a. Chinese Muur (overloop spel), koprol-estafette of Last-Man-Standing. De koprol-estafette is vooral erg populair bij kinderfeestje en de Chinese Muur en Last-Man-Standing wordt vaak gespeeld bij de volwassen groepen.

Verzorging van activiteiten op locatie

Wij kunnen onze activiteiten zowel op onze locatie als op door jullie gekozen locatie laten plaatsvinden. Dat maakt bij ons qua prijs ook niet uit. Wij komen de activiteiten altijd verzorgen met ervaren begeleiders. Mocht je onze activiteit bijvoorbeeld buiten willen spelen dan kan dat ook. Denk hierbij aan een park, grasveld, sportveld van de sportclub of op het zand. Wij verzorgen onze activiteiten in zowel Nederland, België als Duitsland.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteiten Aanbod van BubbelBal

Naast het spel Bubbel Voetbal hebben wij ook andere activiteit welke wij verzorgen:

Combi-deals

Bovenstaande activiteiten zijn ook goed met elkaar te combineren. Denk daarbij aan:

  • BubbelBal + Archery Attack
  • BubbelBal + Apenkooi + Trefbal
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare boardings, 2 springkussens, snelheidsmeter, Dart-Voetbal + 8 BubbelBallen)

Contact

Mocht je nu interesse hebben in Bubbel Voetbal van BubbelBal of andere spellen welke wij aanbieden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Je kan ons uiteraard ook bellen met al je vragen! Wij helpen je graag verder!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646