Groningen

BubbelBal

Wil je binnenkort een originele activiteit verzorgen, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Dan is Bubble voetbal het perfecte spel! Bij dit spel ligt de focus op het maken van plezier. Doordat je bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen of om een ander spel te spelen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het ook erg leuk om tegen de andere spelers aan te botsen! Dit is niet alleen voor de spelers, maar ook voor de toeschouwers erg leuk om te zien. Wil jij binnenkort ook graag Bubble voetbal in Groningen spelen? Dan staat BubbelBal voor je klaar. Wij kunnen de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland en België leveren!

Bubble voetbal in Groningen en omstreken

Een van de voordelen van Bubble voetbal is dat het niet plaatsgebonden is. Bij BubbelBal leveren wij de bubbelballen namelijk door heel Nederland en België. Als je zelf een geschikte locatie in Groningen in gedachten hebt, zoals bijvoorbeeld een gymzaal, voetbalveld of manege, dan brengen wij de bubbelballen gewoon op die locatie. Heb je nog geen goede locatie in de buurt gevonden? Dan kun je op onze website een aantal geschikte locaties vinden in Nederland en België.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact

Wil je ook graag bubble voetbal in Groningen spelen en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden.

Oosterpark
Helperpark 306
9723 ZA Groningen

Wist je dat je Bubble voetbal door heel het land kunt spelen? Bijvoorbeeld in FrieslandUtrechtLimburg maar ook in Rotterdam en Nijmegen.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646