Activiteiten in Nieuwegein

Wil jij de leukste activiteiten in Nieuwegein organiseren? Bij Bubbelbal hebben we een veelzijdig aanbod van verschillende activiteiten voor jong en oud! Bij ons boek je namelijk de meest spannende, ontspannende, sportieve en hilarische activiteiten! Deze activiteiten zijn ideaal om te spelen met vrienden, familie, teamgenoten, collega’s of scholen. De activiteiten in Nieuwegein worden op locatie bezorgd, zodat jij er geen werk mee hebt. We begeleiden de activiteiten indien nodig en na die tijd ruimen we alles weer netjes op. Jij hebt zo tijd om heerlijk te kunnen genieten! Ben jij benieuwd naar alle activiteiten in Nieuwegein die wij aanbieden? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Uitbreiding van het aanbod bij BubbelBal

Bedrijfsuitje in Nieuwegein

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje weer op het programma? Bij Bubbelbal hebben we genoeg activiteiten in Nieuwegaan die daar goed bij aansluiten! Zo kun je bijvoorbeeld onze Bubbelballen huren. Omringt door een grote luchtbal ga jij de strijd aan tegen je collega’s. Verdeelt in twee teams spelen jullie een potje voetbal. Het team dat de meeste doelpunten scoort, wint! Maar pas op dat je niet omver gebeukt wordt door één van je collega’s. Het huren van onze Bubbelballen is daarom ook een uitstekende activiteit om die ene vervelende collega eens goed terug te pakken! Naast het spelen van een potje voetbal kunnen we ook andere spelvormen spelen met de Bubbelballen. Denk bijvoorbeeld aan Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) of een echte koprolwedstrijd. Ben jij op zoek naar hilarische activiteiten in Nieuwegein voor jouw bedrijfsuitje? Dan is het huren van onze Bubbelballen een uitstekend idee!

Vrijgezellenfeest in Nieuwegein

Tijd voor een vrijgezellenfeest? Bubbelbal heeft de perfecte activiteiten in Nieuwegein voor dit feest! Zo kun je bijvoorbeeld onze e-choppers huren. Met de e-choppers kun jij langs de mooiste plekjes in en rondom Nieuwegein scheuren. De e-choppers halen een snelheid van 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Doordat de voertuigen helemaal elektrisch zijn, maken ze geen geluid. Hierdoor kun jij lekker blijven ouwehoeren en een gezellige tijd beleven. Bubbelbal bezorgt de e-choppers op locatie en haalt ze na die tijd ook weer op. Het enige dat wij van jullie vragen, is een geldig auto- of scooterrijbewijs van iedere bestuurder. Het huren van onze e-choppers is één van de leukste activiteiten in Nieuwegein voor een vrijgezellenfeest!

Teamuitje in Nieuwegein

Ook voor teamuitjes heeft Bubbelbal de leukste activiteiten in Nieuwegein. Bij een teamuitje zoeken mensen graag een mix van sportiviteit en hilariteit. Dat lukt je het met huren van onze Bubbelballen! Ga in twee teams de strijd aan tegen elkaar en scoor de meeste goals. Beuk je door de menigte en wordt topscoorder van het team. Zoek je een leuke activiteit om de Bubbelballen mee te combineren? Dan is een potje Archery Attack erg geschikt. Deze spannende activiteit is een combinatie tussen trefbal, paintball en boogschieten. Verschuil je achter de obstakels en trek ten aanval wanneer de tegenstanders liggen te slapen. Gewapend met pijl en boog probeer je jouw teamgenoten één voor één af te schieten! Deze sportieve activiteiten in Nieuwegein zijn perfect voor een hilarisch teamuitje!

Activiteiten in Nieuwegein voor scholen

Tot slot biedt Bubbelbal ook activiteiten in Nieuwegein aan voor scholen. Zo hebben wij een professionele lasergame set te huur. De laserguns zijn al te huren vanaf 20 stuks, met een maximum van 40. We bouwen de aula, sporthal of het sportveld om tot een waar lasergame paradijs! Om het nog leuker te maken, brengen we onze eigen rookmachine en laserlichten mee. Extra spanning gegarandeerd! Het lasergamen zorgt voor veel spanning en sensatie bij de leerlingen, waardoor ze het er nog lang over zullen hebben. Op zoek naar de leukste activiteiten in Nieuwegein voor scholen? Huur dan onze lasergame set!

Boek nu jouw activiteiten in Nieuwegein bij Bubbelbal

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Nieuwegein? Bubbelbal helpt jou hier graag bij! Wij hebben een groot aanbod van verschillende activiteiten voor jouw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of schoolactiviteit. Activiteiten die allen leiden tot veel gelach, gezelligheid en hilariteit! Wij bezorgen de activiteiten in Nieuwegein op locatie, begeleiden ze als dat nodig is en ruimen na die tijd alles weer op. Dát is de service van Bubbelbal! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via de telefoon op 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op onze website. Samen maken we jouw activiteiten in Nieuwegein tot een succes!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646