Antwerpen

Bubble voetbal Antwerpen met Bubbelbal

Een ding is zeker: bij bubbel voetbal moet je wel lachen. Bij deze sport gaat het namelijk vooral om de plezier. Het is daarom een ideaal bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiefeest et cetera. Tijdens een potje bubbel voetbal wordt iedereen getransformeerd tot een met lucht gevulde plastic bal. Hierdoor kunnen enkel de onderbenen en voeten worden gebruikt om te voetballen. Dat is ineens een stuk lastiger! Daarnaast zorgt de enorme lucht om je heen ervoor dat je tegen de andere spelers aanbotst. Hilarisch! Wil jij ook met een groep bubble voetbal in Antwerpen spelen? Dan ben je op de website van BubbelBal precies goed! Wij kunnen de ballen op elke gewenste locatie in België en Nederland brengen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubbel voetbal door BubbelBal

De oprichters van BubbelBal zijn Koen en Mart. Zij hebben beide een enorm hart voor sport en bewegen. Zij willen dat mensen niet alleen plezier hebben tijdens een activiteit, maar ook wanneer ze aandachtig toeschouwer zijn. Volgens hen is BubbelBal daarom dé beste combinatie van sport, spel en plezier! Zij leveren deze levensgrote ballen door heel Nederland en België. Je kunt hierbij zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sporthal, manege of voetbalveld. Denk je dat er bij jou in de buurt geen goede locaties zijn? Klik dan eens op het kopje ‘Locaties’. Hier vind je gegarandeerd geschikte locaties in Nederland en België.

Bubble voetbal in Antwerpen en veel meer…

Naast bubble voetbal, kun je bij ons ook terecht voor andere lachwekkende, originele en sportieve activiteiten. Hieronder een aantal opgesomd:

Ben je nieuwsgierig geworden naar een van deze bovenstaande activiteiten? Klik dan eens op ‘Activiteiten’ bovenin deze website. Naast deze originele activiteiten biedt BubbelBal ook diverse apparaten aan die de activiteiten nog leuker maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een snelheidsmeter? Hiermee kun je ontdekken wie het hardste met een bal kan schieten.

Vraag naar onze mogelijkheden!

Wil je meer weten over bubble voetbal in Antwerpen? Of heb je een of meerdere vragen? Schroom niet en neem contact met ons op. Je kunt Koen bereiken op het nummer 06 – 15 29 55 81 en Mart op het nummer 06 – 50 84 47 83. Een mail sturen naar info@bubbelbal.nl kan natuurlijk ook. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer vertellen over onze activiteiten.

Sporthal Luchtbal
Santiagostraat 2,
2030 Antwerpen

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646