Delft

Delft – Kinderfeestjes – Teamuitje – Bedrijfsuitje

Wil jij een hilarisch en origineel kinderfeestje, teamuitje of bedrijfsuitje organiseren of ben jij op zoek naar activiteit voor een open dag of toernooi dan kunnen wij van BubbelBal de verschillende activiteiten leveren. Denk bijvoorbeeld aan onze BubbelBallen, maar ook aan andere spellen zoals Archery Attack, Apenkooi of Dart-Voetbal. Wij verzorgen deze activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen.

Teamuitje Delft en omgeving

Ben jij voor het team, het kinderfeestje van je zoon of dochter op zoek naar een sportieve activiteit dan kunnen wij van BubbelBal dit uitstekend verzorgen. Wij kunnen op door jouw gekozen locatie komen, zodat je niet ver hoeft te reizen na een locatie. Qua prijs maakt het bij ons namelijk niets uit. Wij kunnen de activiteiten zowel binnen als buiten verzorgen zoals in een gymzaal of buiten in een park of bij de sportclub.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Alle activiteiten welke wij aanbieden kunnen met elkaar gecombineerd worden. Lijkt het jullie juist leuk om Archery Attack en BubbelBal te combineren dan kunnen wij een mooi programma voor jullie maken. Of wil je als volwassengroep een leuk ‘Kinderfeestje’ meemaken, waarbij er Apenkooi, Trefbal en Hindernis-slagbal wordt gespeeld. Combineren is voordeel! Per activiteit dient er minimaal 30min afgenomen worden.

Voordelen BubbelBal

  • Wij komen alles brengen en weer ophalen
  • Wij verzorgen altijd de begeleiding
  • Wij hanteren prijzen incl. btw en begeleiding

Neem contact op

Wil je tijdens jouw bedrijfsuitje of teamuitje een keer een origineel kinderfeestje beleven laat het ons dan weten. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn wat betreft de verschillende activiteiten. Vul ons contactformulier in of bel ons op! Wij denken graag met je mee!!

Mogelijke locatie in Delft:

Duke Ellingtonstraat 2
2625 GB Delft

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646