Amsterdam

Bumperball in Amsterdam spelen

Ben je nog op zoek naar een originele activiteit voor uw familiedag, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest? Dan is Bumperball echt iets voor jou. Dit spel is een garantie voor plezier en kan gewoon op een locatie bij jou in de buurt gespeeld worden. Woon je in Amsterdam? Dan worden de Bumperballs gewoon op locatie bezorgd. Wil je ook graag Bumperball in Amsterdam spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen deze combinatie van sport, spel en plezier graag naar je toe!

Bumperbal in Amsterdam of in de rest van Nederland of België

Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bumperball. Daarom bezorgen we de bumperballen niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en België! Op deze website vind je per provincie in Nederland of per plaats in België een geschikte locatie. Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een park, manege of weiland? Dan brengen wij de bumperballen gewoon naar die locatie toe.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Hoe werkt Bumperball?

Bumperball is een origineel spel, waarbij je een grote plastic bal om je heen krijgt. Deze bal is gevuld met lucht, waardoor het een stootkussen vormt. Als je voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Bang voor botsingen hoef je niet te zijn. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen je tegenspelers aan kunt bumpen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ander spel te spelen dan voetbal. Hierdoor blijft het altijd afwisselend en kun je zo vaak als je wilt genieten van het spel.

Waarom kiezen voor BubbelBal?

BubbelBal levert de bumperballen op uw gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel voor het eerst speelt. Wil je graag wat meer sfeer rondom de activiteit? Dan kunnen wij een muziekbox meenemen.

Contact opnemen

Wil jij ook graag Bumperball in Amsterdam spelen? Dat kan! Vraag gewoon een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van BubbelBal.

Voor Kinderfeestjes kunnen we terecht in de volgende gymzalen:

  • De Apollohal
  • Sportcentrum Caland
  • Laan van Spartaan
  • Weth. Verheijhal
  • Het Marnix

We kunnen uiteraard ook in alle sporthallen terecht.

  • Sporthallen Zuid
  • Apollohal
  • Sportcentrum de Pijp
  • Sporthal IJburg
  • Sporthal Gaasperdam

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646