Activiteiten in De Bilt

Wil jij de leukste activiteiten in De Bilt organiseren? Bubbelbal heeft een groot aanbod van veelzijdige activiteiten voor jong en oud! Zo kun jij hilarische, spannende, ontspannende en sportieve activiteiten boeken bij ons! Ideaal voor een uitje met vrienden, familie, collega’s of school. Wij zorgen ervoor dat de activiteiten in De Bilt bij jou worden bezorgd, eventueel begeleid en ook weer worden opgehaald. Zo nemen we al het werk uit jouw handen en kun jij lekker genieten! Benieuwd naar alle activiteiten in De Bilt die wij organiseren? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Vrijgezellenfeest De Bilt

Gaat er binnenkort iemand trouwen? Dan is het tijd voor een vrijgezellenfeest in De Bilt! Bij een vrijgezellenfeest wil jij natuurlijk veel gezelligheid en ontspanning. Een perfecte activiteit is het huren van onze e-choppers. Met de e-choppers van Bubbelbal rijd je langs de mooiste plekjes in en rondom de Bilt. De elektrische voertuigen zijn stil, kunnen 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Wij bezorgen de e-choppers op locatie, geven instructies en halen ze ook weer op. Het enige wat wij vragen van jullie is een geldig scooter- of autorijbewijs van iedere bestuurder. Wil jij een ontspannende, maar uiterst gezellige activiteit in De Bilt voor een vrijgezellenfeest? Dan is het huren van onze e-choppers geschikt voor jou!

Bedrijfsuitje De Bilt

Wil jij werken aan teambuilding met jouw collega’s? Dan heeft Bubbelbal de leukste activiteiten in de Bilt voor jouw bedrijfsuitje! Wat te denken van onze Bubbelballen? Kruip in de grote luchtbal en strijd met collega’s tegen andere collega’s. Omringt door de Bubbelbal probeer jij in een potje voetbal de meeste doelpunten te scoren. Maar pas op dat je niet omver gelopen wordt door de tegenstander! Het team met de meeste goals wint en verdient eeuwige roem! Naast een potje voetbal hebben we ook andere spelvarianten met de Bubbelballen. Denk bijvoorbeeld aan een koprolwedstrijd of Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Hilariteit gegarandeerd. Het huren van onze Bubbelballen is één van de leukste activiteiten in De Bilt voor jouw bedrijfsuitje!

Teamuitje De Bilt

Ook voor teamuitjes ben je bij Bubbelbal aan het goede adres! Speel samen met jouw collega’s in onze Bubbelballen en ga de strijd met elkaar aan. Wie scoort de meeste doelpunten en wie ligt het meest op de kop? Ook zijn de Bubbelballen ideaal om die vervelende teamgenoot eens goed terug te pakken! Ook onze Archery Attack set is ontzettend leuk om te spelen. Deze combinatie van paintball, trefbal en boogschieten is sportief en spannend. Verschuil je achter de obstakels en schiet de tegenstander af met pijl en boog wanneer het kan! Ook het huren van de Dart voetbal set zorgt voor veel plezier. Wie van jouw teamgenoten is het meest precies en haalt de meeste punten? Al deze activiteiten in De Bilt zorgen voor een onvergetelijk teamuitje!

Schoolactiviteit in De Bilt

De kinderen laten genieten van een toffe schoolactiviteit? Bubbelbal weet precies wat jij bedoelt. Wij hebben de professionele lasergame set in het assortiment. Onze laserguns zijn vanaf 10 stuks te huren met een maximum van 40. Wij bouwen de aula, sporthal of het sportveld om tot een waar lasergame paradijs! Voor nog meer spanning en sensatie kunnen wij ook onze rookmachines en laserlichten meenemen. Dat maakt de beleving voor kinderen nog mooier! In twee teams gaan de kinderen de strijd aan met elkaar. Er zijn verschillende spelvarianten te spelen, waardoor je

gegarandeerd urenlang speelplezier hebt. Naast de lasergame set kun je ook grote stormbanen en springkussens bij ons huren! Perfect te gebruiken bij mooi weer of bijvoorbeeld op een sportdag. Al deze verschillende activiteiten in De Bilt zijn ideaal voor jouw school!

Boek nu jouw activiteiten in De Bilt bij Bubbelbal

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in De Bilt? Bubbelbal helpt jou graag verder! Wij hebben verschillende toffe activiteiten voor jouw teamfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of schoolactiviteit. Activiteiten die stuk voor stuk leiden tot veel gelach, gezelligheid en hilariteit! Wij zorgen ervoor dat de activiteiten in De Bilt op locatie worden bezorgd, eventueel begeleid en later weer worden opgehaald. Dát is de service van Bubbelbal. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de telefoon op 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op de website. Samen maken we jouw activiteiten in De Bilt tot een succes!

Eigen locatie of onze locatie

Bubbel voetbal wordt niet alleen gespeeld in de Bilt maar ook in de rest van de provincie Utrecht. Wij van BubbelBal.nl komen naar jullie toe. Jullie kunnen zelf zorg dragen voor een geschikte locatie of wij regelen dit voor jullie. Als je de bubbelballen bij BubbelBal huurt, komen wij ze op locatie bezorgen. Dit doen wij door heel Nederland en België. We zijn al 4 jaar lang de grootste aanbieder in Nederland met zeer mooie prijzen en daar zijn we trots op! Alles wordt aangeboden met begeleiding en hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Wij bieden altijd een totaalprijs incl. btw en transportkosten zodat je direct weet waar je aan toe bent! Bubbel voetbal is geschikt voor groepen vanaf 6 personen en er bestaat geen maximaal aantal! Wij hebben voldoende bubbelballen en de ervaring om jullie activiteiten de juiste vorm te geven.

Contact

Via het offerteformulier kun je heel gemakkelijk meer informatie aanvragen over jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje dat je mag/moet organiseren. Bellen mag natuurlijk ook op 0650844783 / 0615295581.

Sporthal in de Bilt

Sporthal De Bilt
Henri Dunantplein 4
De Bilt

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646