Almelo

Teamuitje Almelo

In Almelo zijn er ook tal van mogelijkheden voor een origineel en hilarische teamuitjes. Of je nu met je bedrijf, voetbalteam, vrijgezellenfeest of kinderfeestje een activiteit wilt spelen, wij kunnen voor elke doelgroep een passend programma in elkaar zetten. Dit kan op de locatie in Almelo, maar uiteraard ook op eigen gekozen locatie zoals: een park in de stad, voetbalveld of een gymzaal of sporthal bij jullie om de hoek.

Bubbel Voetbal in Twente

Bubbel Voetbal kunnen wij in geheel Twente verzorgen. Naast de locaties op onze site kunnen wij ook op de locatie van jouw keuze komen. Wij hebben dan minimaal een veld nodig van 20x10m of 30x15m. Bubbel Voetbal is één van origineelste teamuitjes van de laatste jaren en is niet alleen leuk om te spelen, maar ook leuk om naar te kijken. Doordat je vanaf je heupen tot boven je hoofd in bal zit, kun je door je tegenstanders omver geduwd worden zonder dat je je bezeert. Dit leidt altijd tot hilarische situaties.
Wij komen de activiteit altijd op de locatie van jouw keuze brengen en verzorgen de begeleiding. Mocht je nu een middagvullend programma willen dan hebben wij ook andere activiteiten welke wij kunnen verzorgen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Andere activiteiten bij BubbelBal.nl

Mocht je nu een middagvullend programma willen dan kunnen wij ook andere activiteiten voor jullie verzorgen. Door de verschillende activiteiten te combineren kun je gebruik maken van onze combi-deals. Uiteraard kun je alle activiteiten ook los boeken mocht je dit willen:

Wij bieden naast het populaire Bubble Voetbal ook andere activiteiten aan. Door de verschillende activiteiten te combineren kun je gebruik maken van onze combi-deals. Mocht je één van de andere activiteiten los willen boeken kan dat uiteraard ook. De andere activiteiten welke wij ook aanbieden zijn:

Uitjes in Almelo

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Almelo? Bubbelbal helpt jou daar graag bij! Wij bieden activiteiten in Almelo aan voor jouw vrienden, collega’s, school of familie. De activiteiten in Almelo kunnen sportief, spannend, hilarisch en onvermoeibaar zijn. Aan jou de keuze! Bubbelbal bezorgt de activiteiten in Almelo op locatie. Eenmaal aangekomen kunnen wij de activiteit ook begeleiden. Vervolgens ruimen wij alles weer op en nemen we alles weer mee. Zo nemen wij het werk uit jouw handen en kun jij genieten van een gezellige dag! Ben jij benieuwd welke activiteiten in Almelo wij allemaal organiseren?

Contact

Mocht je meer informatie willen over Bubbel Voetbal in Twente neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder met de organisatie van jullie teamuitje, kinderfeestje, voetbalevent of vrijgezellenfeest. Vul hiernaast het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons. Wij helpen je graag verder met de organisatie van jouw event.

Wist je dat?

Dat wij Bubbel Voetbal niet alleen in Twente, maar door heel Nederland en België aanbieden. Wij kunnen het ook verzorgen in bijvoorbeeld: MaastrichtAmsterdamZwolleGroningenArnhem of Nijmegen

Locaties in Almelo:
Sporthal Windmolenbroek –  Leemhorst 5 , 7609 Almelo
Sporthal Sluiskade  – Sluiskade Noordzijde 126 , 7603 XZ Almelo .
Sporthal Schelfhorst – Stins 2 , 7608 HD Almelo
Sporthal IISPA Almelo – Stadionlaan 60 , 7606 JZ Almelo

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646