Maastricht

Bubbelvoetbal en andere spelvormen spelen in Maastricht

Zoek je een activiteit in de buurt van Maastricht, voor een familiedag, personeelsfeest, kinderfeestje of teamuitje? Dan is BubbleBal echt iets voor jouw! Dit spel is de hit van het moment en zeer populair. De ballen kunnen bij jullie op locatie bezorgd worden, daarbij krijgt u uiteraard de begeleiding van een werknemer van BubbelBal.nl. Heb je geen eigen locatie of weet je zo snel niet waar je dit zou kunnen spelen? Geen probleem. BubbelBal.nl heeft zeer veel connecties met sporthallen en verenigingen waardoor er altijd wel ergens een geschikte plek gevonden wordt.

Maastricht is zeer geschikt voor een partij Bubblevoetbal om de vele sporthallen en speellocaties

Iedereen moet plezier beleven aan dit fantastische spel en ervaren hoe het is, daarom zorgen wij van BubbelBal.nl ervoor dat alles verzorgd wordt van A tot Z. Per provincie heb je diverse mogelijkheden en bij het zoeken helpen wij je graag! Bij mooi weer kan het ook gewoon buiten in een weiland, park of bij een lokale sportvereniging.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waarom kiezen voor BubbelBal?

Wij zijn de grootste in Nederland waarbij we vrijwel nooit ‘nee’ hoeven te verkopen. Altijd hebben wij BubbelBallen beschikbaar. Wij zoeken allereerst samen met jullie naar een geschikte tijd/datum en speellocatie. Vervolgens komt er tijdens jullie activiteit een werknemer op locatie die de gehele activiteit begeleidt, waardoor je exact weet wat je wel en niet kan doen met de BubbelBallen. Naast Bubbelvoetbal is er namelijk nog veel meer mogelijk. Vraag het onze instructeur! Daarbij geven we extra kleur aan de activiteit door muziek te draaien naar jullie wensen. De muziekbox regelen wij! Ook betaal je achteraf pas voor de activiteit dus je kunt eerst genieten van de topactiveit tijdens je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Extra activiteiten naast Bubbleball om je uitje nog spectaculairder te maken. Vraag gerust om speluitleg via het aanvraagformulier als de linkjes niet voldoende vertellen.
Onze werknemers kunnen je dit haarfijn uitleggen.

Contact opnemen

Bumpball of de extra activiteiten spelen in Maastricht of omgeving?  Dat kan! Vraag een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van BubbelBal.

Locaties in Maastricht waar wij o.a. mee samenwerken:

Sporthal ‘De Geusselt‘  – Olympiaweg 81 Maastricht

Sportzaal Amby 1 & 2  – Van Slijpestraat 1 Maastricht

Sporthal Daalhof – Goudenweg 190 Maastricht

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646