Arnhem

Bubble voetbal, E-Choppers LaserGamen en meer in Arnhem

Of je nou een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag organiseert, een originele activiteit op locatie vinden de mensen vaak een leuke toevoeging! Bubble voetbal is een relatief nieuwe sport, waarbij plezier de belangrijkste factor is. Daarnaast hebben ook tal van andere leuke, inspannende en minder inspannende activiteiten. Wij bezorgen onze activiteiten op de locatie van jullie keuze. Dit kan zowel met als zonder begeleiding van ons.

Klik hier voor onze andere activiteiten!

Bubble voetbal in Arnhem en omstreken

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal en onze activiteiten. Daarom bezorgen we onze activiteiten niet alleen in de regio Arnhem, maar door heel Nederland en België! Heb je zelf een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een kantoorpand, sportpark, voetbalveld, park, of weiland? Dan komen wij gewoon naar die locatie toe. Als je nog niets in gedachten hebt, dan kun je op deze website een aantal geschikte locaties vinden waar je het spel kunt spelen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wat is bubbelbal?

Bubble voetbal is een uniek spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt; de bubbelbal (ook wel bumperbal genoemd). Deze bal is met lucht gevuld, waardoor het als het ware een stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Je hoeft niet bang te zijn voor botsingen. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen de andere spelers aan kunt bumpen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ander spel dan voetbal te spelen. Doordat je de bubbelballen voor meerdere spellen kunt gebruiken blijft het erg afwisselend en uitdagend.

Over BubbelBal

Bij BubbelBal worden de bubbelballen op de gewenste locatie in Nederland of België bezorgd. Daarnaast is er altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel nog niet eerder hebt gespeeld. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor u mee!

Offerte aanvragen

Wil je ook graag met je vrienden, collega’s, of familieleden bubble voetbal in Arnhem spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem meteen contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646