Uitjes in Almelo

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Almelo? Bubbelbal helpt jou daar graag bij! Wij bieden activiteiten in Almelo aan voor jouw vrienden, collega’s, school of familie. De activiteiten in Almelo kunnen sportief, spannend, hilarisch en onvermoeibaar zijn. Aan jou de keuze! Bubbelbal bezorgt de activiteiten in Almelo op locatie. Eenmaal aangekomen kunnen wij de activiteit ook begeleiden. Vervolgens ruimen wij alles weer op en nemen we alles weer mee. Zo nemen wij het werk uit jouw handen en kun jij genieten van een gezellige dag! Ben jij benieuwd welke activiteiten in Almelo wij allemaal organiseren? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Almelo

Staat er een bedrijfsuitje in Almelo op de planning? Bubbelbal helpt jou graag verder om deze te organiseren. Het huren van onze Bubbelballen zorgt altijd voor veel hilariteit. Kruip in de Bubbelbal en maak je samen met je teamgenoten op voor een sportieve strijd. Speel een potje voetbal en scoor meer doelpunten dan je tegenstander! Maar dat is niet alles. Want wat is er nu leuker dan het omver beuken van je andere collega’s? De Bubbelballen bieden voldoende bescherming, waardoor het geen pijn zal doen. Naast dat het zelf leuk is om te spelen, is het voor omstanders ook hilarisch om te zien. Naast Bubbelvoetbal zijn er ook andere spelvormen te spelen met de Bubbelballen, zoals een heuse koprolwedstrijd of Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Het huren van de Bubbelballen is één van de leukste activiteiten in Almelo voor jouw bedrijfsuitje!

Vrijgezellenfeest Almelo

Staat er binnenkort een bruiloft op het programma? Dan is het tijd voor een vrijgezellenfeest! Bij een vrijgezellenfeest is gezelligheid het belangrijkste. Bubbelbal heeft daar verschillende geschikte activiteiten in Almelo voor. Zo verhuren wij onze mooie e-choppers. Met de e-choppers rijd jij langs alle mooie plekjes in Almelo en omgeving. De e-choppers van Bubbelbal gaan 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Doordat ze elektrisch aangedreven zijn, maken ze geen geluid. Ideaal dus om tijdens het rijden ook nog te ouwehoeren. Wij bezorgen de e-choppers op locatie in Almelo en halen ze vervolgens ook weer op. Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat iedere bestuurder over een geldig scooter- of autorijbewijs beschikt. Niet voor niets is het rijden op onze e-choppers één van de leukste activiteiten in Almelo voor een vrijgezellenfeest!

Teamuitje Almelo

Wil jij graag voor meer binding in je team zorgen? Dan is het organiseren van een teamuitje in Almelo een uitstekend plan. Bubbelbal heeft verschillende activiteiten te huur die hiervoor zorgen. Wat te denken van onze Bubbelballen? Strijd samen met je teamgenoten tegen het andere team en scoor de meeste doelpunten. Ontwijk je tegenstanders en beuk ze zelf omver! Ben je meer op zoek naar een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal? Dan is Archery Attack helemaal wat jij zoekt. Gewapend met pijl en boog probeer jij de tegenstanders zo snel mogelijk af te schieten. Met de obstakels in het speelveld leidt dit tot een spannende strijd! Welk team schiet de pijlen met de meeste precisie? Het huren van onze Archery Attack set of de Bubbelballen zorgt gegarandeerd voor een sportief en gezellig teamuitje in Almelo!

Schoolactiviteit Almelo

Tot slot biedt Bubbelbal ook verschillende activiteiten in Almelo aan voor jouw school. Een populaire activiteit is het huren van onze professionele lasergame set. Met een minimale afname van 10 guns en een maximum van 40 guns toveren we jouw aula, sporthal of sportveld om tot een echt lasergame paradijs! We gebruiken bestaande obstakels en nemen onze eigen rookmachines en laserlichten mee. Dit zorgt voor nog meer sensatie en spanning voor de kinderen. Niet voor niets is het huren van onze professionele lasergame set één van de populairste activiteiten in Almelo voor scholen. Daarnaast hebben wij ook toffe springkussens en stormbanen te huur. Ideaal voor een mooie (sport)dag!

Boek jouw activiteiten in Almelo nu bij Bubbelbal

Wil jij activiteiten in Almelo organiseren en ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan helpen wij jou graag verder! Bubbelbal heeft activiteiten te huur voor jong en oud, die allen leiden tot lachende gezichten en mooie verhalen achteraf. Wij brengen de activiteiten op locatie, begeleiden het indien nodig en nemen vervolgens alles weer mee. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 06 -15 29 55 81 of via het online contactformulier op de website. Samen doen we er alles aan om jouw activiteiten in Almelo tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646