Zwolle

Bubble voetbal Zwolle

Als je nog op zoek bent naar een leuke en originele activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of familiedag, dan is Bubble voetbal het geschikte spel! Dit spel is een garantie voor plezier en kan op veel verschillende locaties gespeeld worden. Woon je in Zwolle? Dan kunnen wij de bubbelballen gewoon bij u op locatie bezorgen. Wil je ook graag Bubble voetbal in Zwolle spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen deze combinatie van sport, spel en plezier graag naar je toe!

Bubble voetbal in de regio Zwolle

Wij van BubbelBal, vinden het erg belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in de regio Zwolle, maar door heel Nederland en België! Heb je zelf een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een manege, park, of weiland? Dan komen wij gewoon naar die locatie toe. Als je nog niets in gedachten hebt, dan kun je op deze website een aantal geschikte locaties in Nederland en België vinden.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubble voetbal

Bubble voetbal is een uniek spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt. Deze bal is met lucht gevuld, waardoor het als het ware een stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Gelukkig hoef je niet bang voor botsingen te zijn. Door de luchtbal maak je een zachtere landing waardoor je zonder zorgen tegen de andere spelers aan kunt bumpen. Om voor wat meer afwisseling te zorgen kun je er ook voor kiezen om een ander spel dan voetbal te spelen. Doordat je de bubbelballen voor meerdere spellen kunt gebruiken blijft het afwisselend en leuk om te doen.

De voordelen van BubbelBal

Als je kiest voor BubbelBal, worden de bubbelballen op uw gewenste locatie in Nederland of België geleverd. Daarnaast is er altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel voor het eerst speelt. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan kunnen wij ook een muziekbox meenemen!

Overige activiteiten:

Activiteiten in Zwolle

De leukste activiteiten in Zwolle organiseert Bubbelbal voor jou! Wij hebben de meest hilarische, spannende, sensationele, sportieve en ontspannende activiteiten voor jouw collega’s, vrienden, familie en school. De activiteiten in Zwolle worden door ons bezorgd, eventueel begeleid en op een later tijdstip weer opgehaald. Jij hoeft niks meer te doen, want wij nemen al het werk uit jouw handen! Ben jij benieuwd naar al onze activiteiten in Zwolle? Bekijk dan snel deze pagina!

Neem contact op

Zie jij het wel zitten om met je collega’s, vrienden of familieleden bubble voetbal te spelen in Zwolle? Dat kan! Vraag snel een offerte aan via deze website of neem meteen contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal bij BubbelBal.

Locatie in Zwolle

Van der Heydenstraat 2
8014 ZZ Zwolle

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646