Activiteiten in Zwolle

De leukste activiteiten in Zwolle organiseert Bubbelbal voor jou! Wij hebben de meest hilarische, spannende, sensationele, sportieve en ontspannende activiteiten voor jouw collega’s, vrienden, familie en school. De activiteiten in Zwolle worden door ons bezorgd, eventueel begeleid en op een later tijdstip weer opgehaald. Jij hoeft niks meer te doen, want wij nemen al het werk uit jouw handen! Ben jij benieuwd naar al onze activiteiten in Zwolle? Bekijk dan snel deze pagina!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Zwolle

Staat er binnenkort weer een bedrijfsuitje op de planning? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Wij hebben de leukste activiteiten in Zwolle voor jouw bedrijfsuitje, zoals het huren van onze Bubbelballen. Met de Bubbelballen kruip jij in de grote luchtbal en speel je een potje voetbal tegen je collega’s. Ontwijk de aanvallen van je tegenstanders en scoor de meeste doelpunten! Heeft jouw team de meeste goals gescoord? Dan pak je eeuwige roem! Naast het spelen van het voetbalspel hebben we ook genoeg andere varianten die je kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan een heuse koprolwedstrijd of Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Genoeg activiteiten in Zwolle die zorgen voor veel lol op jouw bedrijfsuitje!

Teamuitje Zwolle

Op zoek naar de leukste activiteiten in Zwolle voor jouw teamuitje? Bubbelbal heeft verschillende sportieve activiteiten die daarbij perfect aansluiten. Zo hebben we onze Archery Attack set, die zowel sportief als spannend is. Deze combinatie van trefbal, paintball en boogschieten zorgt altijd voor veel spektakel. Verstop je achter de obstakels en ga ten aanval wanneer de tegenstander niet op let. Gewapend met pijl en boog probeer jij zoveel mogelijk teamleden af te schieten. Naast onze Archery Set leveren ook de Bubbelballen altijd veel plezier op. Daarnaast kun je ook het Dart voetbal huren bij ons. Wie van jou teamleden richt het meest precies en behaalt de meeste punten? Deze sportieve activiteiten in Zwolle zijn perfect voor jouw teamuitje!

Schoolactiviteit Zwolle

Niet alleen organiseert Bubbelbal activiteiten voor jouw collega’s of vrienden, maar ook voor scholen hebben wij een gevarieerd aanbod van activiteiten in Zwolle. Denk bijvoorbeeld aan onze professionele lasergame set! Onze laserguns zijn vanaf 10 stuks te huren, met een maximum van 40 stuks. Deel de groep op in tweeën en laat de strijd losbarsten. Wij toveren jouw sporthal, sportveld of aula om tot een waar lasergame paradijs. Om de beleving nog mooier te maken, nemen wij onze rookmachine en laserlichten ook mee. Dit zorgt voor nog meer spanning en sensatie bij de kinderen. Een activiteit in Zwolle waar ongetwijfeld nog lang over zal worden nagepraat. Daarnaast verhuren we ook grote stormbanen en luchtkussens. Ideaal voor bijvoorbeeld een sportdag. Huur nu deze leuke activiteiten in Zwolle voor jouw school bij Bubbelbal!

Vrijgezellenfeest Zwolle

Gaat er binnenkort iemand trouwen? Dan moet er natuurlijk ook een vrijgezellenfeest gehouden worden. En wij hebben daar de perfecte activiteiten in Zwolle voor! Niet voor niets is het huren van onze e-choppers één van de populairste activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Het is ontspannend en tegelijkertijd enorm gezellig. De e-choppers bereiken een snelheid van ongeveer 25 km/h en hebben een actieradius van 50 kilometer. Hiermee kun jij langs de mooiste plekken in en rondom Zwolle rijden. Wij bezorgen de e-choppers op jouw locatie, geven de instructies en halen ze later weer op. Het enige wat wij van jou vragen, is een geldig scooter- of autorijbewijs. Wil jij veel gezelligheid op jouw vrijgezellenfeest? Dan is het huren van onze e-choppers een geschikte activiteit in Zwolle!

Boek nu jouw activiteiten in Zwolle bij Bubbelbal

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Zwolle voor een teamuitje, bedrijfsuitje, schoolactiviteit of vrijgezellenfeest? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Wij hebben de allerleukste activiteiten te huur voor jong en oud. Activiteiten die leiden tot veel lachende gezichten en een boel gezelligheid. Wij zorgen ervoor dat de activiteiten in Zwolle bij jou bezorgd worden, eventueel begeleid en later weer netjes worden opgehaald. Dát is de service van Bubbelbal! Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden of heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op onze website. Samen doen we er alles aan om jouw activiteiten in Zwolle tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646