Den Helder

Bubbel Voetbal door BubbelBal in Den Helder

Wij van BubbelBal organiseeren o.a. Bubbel Voetbal als activiteit voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje in Den Helder. Wil jij Bubbel Voetbal of één van de andere activiteiten van BubbelBal spelen in Den Helder dan kunnen wij dit verzorgen voor jouw en je groep. Bubbel Voetbal is niet alleen leuk om te spelen maar ook leuk om naar te kijken. Zo is BubbelBal uitgeroepen tot leukste activiteit van 2016 in het tijdschrift van de ‘Linda’!

Wat mag je van BubbelBal verwachten?

Wij organiseren al onze activiteiten op een locatie welke wij reserveren of op de locatie van jouw keuze. Wij begeleiden onze opdrachten altijd met ervaren begeleiders. Op die manier hoef je geen rekening te houden met het ophalen, wegbrengen en verzorgen van jouw teamuitje, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Nadat wij jouw ontvangen hebben zal onze begeleider een uitgebreide uitleg geven over het spel. Op die manier weet je alle ins en outs over Bubbel Voetbal. Wij maken een teamindeling en zetten de team tegen over elkaar, voordat de strijd los barst. Ga jij voor het verzorgde voetbal of gooi jij de beuk erin? Tussen de verschillende spelletjes in de BubbelBal is er tijd om wat te eten en te drinken.

BubbelBal in Den Helder en omgeving

Wij verzorgen de BubbelBal activiteiten in geheel Nederland en België. Wij kunnen zowel in Den Helder als de omliggende plaatsen op locatie komen. Een eigen locatie kan in de tuin zijn, of in het park, op de sportclub of gewoon in een gymzaal/sporthal bij jullie om de hoek. Mocht je zelf geen locatie weten dan kunnen wij een locatie voor jouw reserveren. Onze activiteiten duren afhankelijk van de groepgrootte 1 tot 2,5 uur. Vaak is dat de maximale tijd voor een groep. Bij evenementen kunnen onze activiteiten langer gehuurd worden.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Wil je meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons via het aanvraagformulier hiernaast of bel ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar en helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

Wist je dat?
Wij onze activiteiten in heel Nederland en België aanbieden. Wij kunnen het namelijk ook verzorgen in RotterdamLeeuwardenBredaAmsterdamEnkhuizen of Eindhoven!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646