Eindhoven

Bubble voetbal Eindhoven

Als je op zoek bent naar een originele activiteit voor bijvoorbeeld een familiefeest, bedrijfsuitje, kinderfeest of vrijgezellenfeest, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij deze relatief nieuwe sport gaat het echt om het plezier tijdens het spel. Doordat je in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het erg leuk om tegen de andere spelers aan te botsen! Dit spel zorgt gegarandeerd voor plezier! Wil jij ook graag met een groep Bubble voetbal in Eindhoven spelen? Dan ben je bij BubbelBal aan het juiste adres. Wij kunnen de bubble ballen op elke gewenste locatie in Nederland of België brengen.

Bubble voetbal in Eindhoven of een andere locatie

Of je nou bubbel voetbal in Eindhoven of ergens anders wilt spelen, bij Bubblebal kan het allemaal. Wij leveren de Bubbleballen namelijk door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een sporthal, manege of voetbalveld zijn. Heb je geen goede locatie in de buurt? Op deze website staan een aantal geschikte locaties in Nederland en België.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Ook andere activiteiten bij BubbelBal

Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

BubbelBal heeft ook verschillende apparaten die de activiteiten nog leuker en spannender kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een snelheidsmeter, zodat je erachter kunt komen wie er het hardst met een bal kan schieten. Maar ook een multifunctionele freeplayer behoort tot de mogelijkheden. Deze kan gebruikt worden voor diverse balsporten.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in eindhoven? Neem dan gewoon contact met ons op. Dit kun je doen door zelf telefonisch contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen op deze website. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer vertellen over de diverse activiteiten.

Mogelijk locatie in Eindhoven:

  • Sporthal Tivoli – Geert Grootestraat 72, Eindhoven
  • Indoor Sportcentrum Eindhoven – The Koomenlaan 1 Eindhoven
  • Sporthal de Vijfkamp – Vijfkamplaan 5 Eindhoven

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646