Bubbel Voetbal Leeuwarden

Wil je binnenkort een leuke en originele activiteit verzorgen, voor bijvoorbeeld een teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? BubbelBal kan dan verschillende spellen verzorgen. Allereerst kunnen wij natuurlijk Bubbel Voetbal verzorgen. Hierbij zit je vanaf je net onder je heupen tot boven je hoofd in plastic bal. Als je omver geduwd wordt, val je dus altijd op de bal. Wat tot hilarische situaties kan leiden. Daarom is Bubbel Voetbal zowel leuk voor de toeschouwers als voor degene die het spelen. Wil je Bubbel Voetbal Friesland spelen? Dan kunnen wij ook op locatie komen.

Bubbel Voetbal in Friesland

Wij van BubbelBal kunnen de activiteit Bubbel Voetbal zowel op de locatie in Heerenveen en Leeuwarden verzorgen. Maar indien je het op locatie wilt doen dan kunnen wij ook naar je toe komen. Als je de beschikking hebt over een gymzaal, voetbalveld of groot grasveld in een park kunnen wij de BubbelBallen op locatie brengen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Andere activiteiten bij BubbelBal

Wij kunnen naast BubbelBal ook andere activiteit leveren. Mocht je gebruik willen maken meerdere activiteit dan kun je gebruik maken van onze combi-deals. Wij verzorgen namelijk ook:

Contact

Wil jij ook graag bubbel voetbal in Friesland spelen en wil je meer weten over de mogelijkheden op locatie? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Sportcentrum Kalverdijkje
Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden

Wist je dat je Bubbel Voetbal door heel Nederland en België kan spelen. Bijvoorbeeld in GroningenMaastrichtBredaRotterdam of Zwolle.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646