Breda

Bubble voetbal in Breda

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsfeest, familiedag, of vrijgezellenfeest? Dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Dit spel is een garantie voor plezier en kan op veel verschillende locaties gespeeld worden. Woon je in Breda? Dan worden de bubbelballen gewoon op deze locatie bezorgd. Wil je ook graag Bubble voetbal in Breda spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen deze combinatie van plezier sport en spel graag naar je toe!

Bubble voetbal in Breda of in de rest van Nederland of België

Wij van BubbelBal, vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in Breda, maar door heel Nederland en België! Op onze website vind je in Nederland en België een aantal geschikte locaties. Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een manege, park, of weiland? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Hoe werkt het spel?

Bubbelbal is een hilarisch en uniek spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt. Deze bal is gevuld met lucht, waardoor het als het ware een stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Gelukkig hoef je niet bang voor botsingen te zijn. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen je tegenspelers aan kunt bumpen. Het is uiteraard ook mogelijk om een ander spel dan voetbal te spelen. Juist de mogelijkheden voor afwisseling zorgen ervoor dat het keer op keer leuk blijft om te doen. Extra activiteiten om je arrangement uit te breiden:
Archery Tag, Dart-Voetbal, Nieuw Hollandse spellen of Stormbaan.

De service van BubbelBal

BubbelBal zorgt ervoor dat de bubbelballen op uw gewenste locatie in Nederland of België geleverd worden. Daarnaast is er altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel voor het eerst speelt. Wil je graag wat meer sfeer rondom de activiteit? Dan kunnen wij ook een muziekbox voor je meenemen.

Activiteiten in Breda

Bij Bubbelbal bieden wij veel activiteiten in Breda voor jong en oud. Staat er een organisatie van een schoolactiviteit, teamuitje, bedrijfsevenement of wellicht een vrijgezellenfeest op de planning? Bij Bubbelbal aan opties van te gekke activiteiten geen gebrek! Wij zullen zorgdragen voor een goede service; brengen de activiteit naar de door u uitgekozen locatie en zorgen voor goede toelichting en begeleiding. Uiteraard zullen wij de materialen naderhand weer ophalen. Met onze service hopen wij een perfecte middag neer te kunnen zetten. Klinkt Bubbelbal als perfecte keuze voor een activiteit in Breda? Bekijk snel alle activiteiten op onze website.

Contact

Wil jij samen met je vrienden, familieleden of collega’s graag bubble voetbal in Breda spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal.

Locaties in Breda

  • Gemeentelijk Sportcentrum Breda
  • Sporthal de Haagse Beemden
  • Sporthal de Doelen
  • Sport en welzijnaccomodatie de Drie Linden (sporthal en gymzaal)
  • Gymzalen bij jouw in de buurt (deze kunnen wij huren)

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646