Activiteiten in Breda

Bij Bubbelbal bieden wij veel activiteiten in Breda voor jong en oud. Staat er een organisatie van een schoolactiviteit, teamuitje, bedrijfsevenement of wellicht een vrijgezellenfeest op de planning? Bij Bubbelbal aan opties van te gekke activiteiten geen gebrek! Wij zullen zorgdragen voor een goede service; brengen de activiteit naar de door u uitgekozen locatie en zorgen voor goede toelichting en begeleiding. Uiteraard zullen wij de materialen naderhand weer ophalen. Met onze service hopen wij een perfecte middag neer te kunnen zetten. Klinkt Bubbelbal als perfecte keuze voor een activiteit in Breda? Bekijk snel alle activiteiten op onze website.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Breda

Het organiseren van een bedrijfsuitje kent veel voordelen. Het vergroot de productiviteit en creativiteit van werknemers en daarbij wordt de teamspirit op een leuke manier opgeschroefd. Klinkt dit perfect voor jouw bedrijf en ben je op zoek naar toffe activiteiten voor een bedrijfsuitje in Breda? Bij Bubbelbal helpen we je graag meedenken en zetten we graag een activiteit voor je op poten. Bij Bubbelbal kan je bijvoorbeeld te gekke opblaasbare bubbelballen huren en daarmee de meest te gekke spelletjes spelen. Lummeltje, schipper mag ik overvaren, tikkertje… Alles is tien keer zo leuk met een bubbelbal om het lichaam. Deze activiteit zal alle collega’s laten lachen en weer even het kind van vroeger laten voelen. Het huren van bubbelballen zal veel herinneringen met zich meebrengen en is dan ook zeker een activiteit waar op de werkvloer nog weken over gesproken zal worden. Wij verzorgen de bubbelballen op elk gekozen locatie in en om Breda. Neem gerust contact op met onze collega’s voor jullie volgende bedrijfsuitje in Breda!

Teamuitje Breda

Het organiseren van een teamuitje is de perfecte manier om het groepsgevoel en de teamspirit te laten groeien. Doordat het team op een andere locatie dan op de werkvloer met elkaar bezig is, zullen ze elkaar beter leren kennen en nog meer van elkaar kunnen leren. Een perfecte activiteit voor een teamuitje in Breda, is Archery Attack. Deze sport heeft de laatste jaren opmars gemaakt in Nederland en brengt de groep ontzettend goed samen. Uitgerust met eigen pijl en boog (en uiteraard een masker) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Verstopt tussen de bomen, het andere team aanvallend en de pijlen die om je oren vliegen ontwijken. Klinkt toch super uitdagend en spannend! Wij zullen ervoor zorgen dat de materialen op de gekozen locatie worden afgeleverd, en uiteraard toelichting geven over het spel en haar varianten. Samen zullen we ervoor zorgen dat jouw teamuitje in Breda er één wordt om nooit te vergeten.

Schoolactiviteit Breda

Voor schoolactiviteiten in Breda ben je bij Bubbelbal ook volledig aan het juiste adres! Van stormbanen tot aan springkussens, apenkooisets of de materialen voor een spannende pot lasergamen; niets is ons te gek! Wij helpen je graag denken en adviseren je graag voor een perfecte schoolactiviteit. De schoolactiviteiten in Breda kunnen plaatsvinden op een locatie naar keuze. De meeste activiteiten kunnen buiten plaats vinden, maar als het weer het niet toelaat zijn een aantal van onze schoolactiviteiten ook binnen mogelijk. Zo organiseren wij jullie apenkooi middag graag in een gymzaal, en is het ook mogelijk om onze bubbelballen op een binnen locatie te gebruiken.

Vrijgezellenfeest Breda

Bij Bubbelbal zit je voor een activiteit voor een groep vrienden of vriendinnen ook goed. Zo hebben wij een perfect aanbod activiteiten voor vrijgezellenfeesten in Breda. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om er met onze E-choppers op uit te gaan. Onze elektrische choppers kunnen 50 kilometer rijden, waardoor je perfect een ronde Breda en omstreken kan doen. Door dat de E-choppers elektrisch worden aangestuurd, maken ze geen kabaal. Hierdoor is het tijdens de rit mogelijk om lekker met je vrienden of vriendinnen te kletsen, lachen en natuurlijk te ouweheren. Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij jullie graag meedenken over een perfect vrijgezellenfeest in Breda.

Boek nu activiteiten in Breda bij Bubbelbal

Voor welke samenstelling je ook een activiteit nodig hebt, bij Bubbelbal ben je sowieso aan het goede adres. (Ont)spannende, hilarische of sportieve activiteiten? Wij verzorgen ze allemaal! En dat gaat gegarandeerd gepaard met een topservice. De materialen worden naar locatie gebracht, we nemen je mee in een goede uitleg en toelichting over de materialen en uiteraard halen wij deze naderhand weer op. Klinkt dit als muziek in de oren? Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Natuurlijk kan je met andere vragen of voor advies, ook bij ons terecht. Je kan telefonisch contact opnemen via: 06 15 29 55 81 of het contactformulier op de website invullen. Onze medewerkers staan goedlachs voor je klaar en samen zullen we een onvergetelijke activiteit neerzetten!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646