IMG_4260

Enkhuizen

Archery Attack & Bubbel Voetbal Enkhuizen

Wil jij Bubbel Voetbal of Archery Attack organiseren voor o.a. een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Bubbel Voetbal & Archery Tag kunnen kunnen zowel binnen als buiten worden gespeeld. Denk hierbij aan grasveld, kunstgrasveld of het strand. Wij hebben alleen een ruimte van 30x15m nodig. Indien deze ruimte beschikbaar is, kunnen wij daar beide spellen aanbieden. Wil jij de activiteiten niet in Enkhuizen of omgeving spelen, maar ergens anders in Noord-Holland, Nederland, Duitsland of België?

Bubbel Voetbal & Archery Tag op locatie in Nederland, Duitsland & België

BubbelBal komt altijd naar jouw toe met de activiteiten. Wij komen alle spellen brengen, ophalen en verzorgen ook nog eens de begeleiding tijdens de activiteit. Op die manier zorgen wij ervoor dat alle deelnemers optimaal kunnen genieten van de activiteiten en zich niet druk hoeven te maken over de organisatie er omheen.

kinderen

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Mogelijkheden bij BubbelBal

Zoals hierboven ook al aangegeven verzorgen wij verschillende activiteiten. Zo kunnen wij een teamuitje organiseren waarbij er verschillende spellen worden gespeeld, maar kunnen wij ook een sportdag programma in elkaar zetten met ons opblaasbare attracties. De volgende activiteiten bieden wij aan:

Combi-Deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventeel Dart-Voetbal
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Contact

Neem dan vrijblijvend contact met ons via het aanvraagformulier hiernaast of bel ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar en helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.