Dordrecht

Bubble Voetbal Dordrecht

Bubble Voetbal van BubbelBal is geschikt voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje. In Dordrecht in omgeving kunnen wij op jouw locatie komen of wij regelen een locatie voor jouw. Tijdens BubbelBal kunnen wij verschillende spellen aanbieden. Het meest populaire spel is Bubble Vooetbal, maar we kunnen ook een Koprol-Estafette, Chinese Muur of Last-Man-Standing spelen in onze BubbelBallen.

BubbelBal in Dordrecht

Zoals hierboven aangegeven kunnen wij op jouw locatie komen, maar kunnen wij ook een locatie voor jullie reserveren. De activiteit van BubbelBal komen wij altijd verzorgen met een begeleider. Op die manier heb je geen omkijken, naar het ophalen, webgrengen en de organisatie van de verschillende spellen. Mocht je het op een eigen locatie willen spelen dan kan dat o.a. in een park, op een grasveld, sportveld van een sportclub, in een gymzaal/sporthal. Wij verzorgen alle activiteiten ook in de plaatsen om Dordrecht heen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage totaal pakket (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons via het aanvraagformulier hiernaast of bel ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar en helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

Wist je dat?
Wij onze activiteiten in heel Nederland en België aanbieden. Wij kunnen het namelijk ook verzorgen in MaastrichtAntwerpenGroningenAmsterdam of Eindhoven!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646