ballen samen

Deventer

Bubbel Voetbal Deventer

Ben je op zoek naar een leuke en hilarische activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een kinderfeestje? BubbelBal kan dan verschillende spellen verzorgen op locatie in Deventer. Bubbel Voetbal is één van de meest geboekte feestjes. Tijdens de activiteit zit je vanaf je heupen tot boven je hoofd in een met lucht gevulde plastic bal. Je kunt iedereen om ver duwen wie je maar wilt. Doordat je in de bal zit kun je jezelf niet bezeren omdat de bal altijd de val opvangt. Wil je Bubbel voetbal in Overijssel spelen? Dan kunnen wij ook op de locatie van jouw keuze komen!

Bubbel Voetbal in Overijssel

Indien jullie zelf een locatie tot je beschikking hebben dan kunnen wij ook op locatie komen. Denk hierbij aan een grasveld in een park, een voetbalclub of gewoon de gymzaal of sporthal bij jouw in de buurt. Wij komen de BubbelBallen dan op locatie brengen en verzorgen de begeleiding tijdens de activiteit.

kinderen

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Andere activiteiten bij BubbelBal

BubbelBal biedt naast Bubbel Voetbal ook andere activiteiten aan. Je kunt onderstaande activiteit ook combineren. Wij hebben dan speciale combi-deals. Activiteit welk wij ook aanbieden zijn:

  • Archery Attack (combinatie van boogschieten, paintball en trefbal met pijlen, bogen en maskers)
  • Dart-Voetbal (Probeer 180 te schieten, slaan of te gooien op een levensgroot Dartbord)
  • SportsVillage (opblaasbare boardings en pannavelden)
  • Apenkooi-feestje (zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt)

Contact

Wil jij ook graag bubbel voetbal in Overijssel spelen en wil je meer weten over de mogelijkheden op locatie? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Locaties in Deventer:

  • Sporthal De Scheg, Piet van Donkplein 1, 7422 LW Deventer
  • Sporthal Keizerslanden, Lebuinuslaan 3, 7415 DM Deventer.
  • Sporthal De Kroon, Koningin Wilhelminalaan 11, 7415 KP Deventer

Wist je dat je Bubbel Voetbal door heel Nederland en Belgie kan spelen. Bijvoorbeeld in EnschedeZwolleAmsterdamMaastricht of Groningen.