Deventer

Bubbel Voetbal Deventer

Ben je op zoek naar een leuke en hilarische activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een kinderfeestje? BubbelBal kan dan verschillende spellen verzorgen op locatie in Deventer. Bubbel Voetbal is één van de meest geboekte feestjes. Tijdens de activiteit zit je vanaf je heupen tot boven je hoofd in een met lucht gevulde plastic bal. Je kunt iedereen om ver duwen wie je maar wilt. Doordat je in de bal zit kun je jezelf niet bezeren omdat de bal altijd de val opvangt. Wil je Bubbel voetbal in Overijssel spelen? Dan kunnen wij ook op de locatie van jouw keuze komen!

Bubbel Voetbal in Overijssel

Indien jullie zelf een locatie tot je beschikking hebben dan kunnen wij ook op locatie komen. Denk hierbij aan een grasveld in een park, een voetbalclub of gewoon de gymzaal of sporthal bij jouw in de buurt. Wij komen de BubbelBallen dan op locatie brengen en verzorgen de begeleiding tijdens de activiteit.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Andere activiteiten bij BubbelBal

BubbelBal biedt naast Bubbel Voetbal ook andere activiteiten aan. Je kunt onderstaande activiteit ook combineren. Wij hebben dan speciale combi-deals. Activiteit welk wij ook aanbieden zijn:

  • Archery Attack (combinatie van boogschieten, paintball en trefbal met pijlen, bogen en maskers)
  • Dart-Voetbal (Probeer 180 te schieten, slaan of te gooien op een levensgroot Dartbord)
  • SportsVillage (opblaasbare boardings en pannavelden)
  • Apenkooi-feestje (zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt)

Uitjes in Deventer

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Deventer? Bubbelbal helpt jou hier graag bij. Wij bieden de meest hilarische activiteiten aan, geschikt voor een uitje met jouw vrienden, familie of collega’s. Bubbelbal zorgt ervoor dat de activiteiten in Deventer op locatie worden bezorgd. Vervolgens begeleiden wij de activiteit als dit nodig is en nemen wij daarna alles weer mee. Of jij nu op zoek bent naar hilarische, sportieve, onvermoeibare of spannende activiteiten; Bubbelbal heeft het allemaal! Wij regelen alles voor je, waardoor jij lekker kan genieten van de activiteiten. Ben jij benieuwd welke activiteiten in Deventer wij aanbieden?

Contact

Wil jij ook graag bubbel voetbal in Overijssel spelen en wil je meer weten over de mogelijkheden op locatie? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Locaties in Deventer:

  • Sporthal De Scheg, Piet van Donkplein 1, 7422 LW Deventer
  • Sporthal Keizerslanden, Lebuinuslaan 3, 7415 DM Deventer.
  • Sporthal De Kroon, Koningin Wilhelminalaan 11, 7415 KP Deventer

Wist je dat je Bubbel Voetbal door heel Nederland en Belgie kan spelen. Bijvoorbeeld in EnschedeZwolleAmsterdamMaastricht of Groningen.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646