Uitjes in Deventer

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Deventer? Bubbelbal helpt jou hier graag bij. Wij bieden de meest hilarische activiteiten aan, geschikt voor een uitje met jouw vrienden, familie of collega’s. Bubbelbal zorgt ervoor dat de activiteiten in Deventer op locatie worden bezorgd. Vervolgens begeleiden wij de activiteit als dit nodig is en nemen wij daarna alles weer mee. Of jij nu op zoek bent naar hilarische, sportieve, onvermoeibare of spannende activiteiten; Bubbelbal heeft het allemaal! Wij regelen alles voor je, waardoor jij lekker kan genieten van de activiteiten. Ben jij benieuwd welke activiteiten in Deventer wij aanbieden? Lees dan snel verder.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Deventer

Op zoek naar leuke activiteiten in Deventer voor een bedrijfsuitje? Dan zit je hier goed. Een populaire activiteit is het huren van onze Bubbelballen. Met onze Bubbelballen zit jij vanaf je heup tot boven je hoofd in een met lucht gevulde bal. Beschermd door de Bubbelbal speel jij een potje voetbal en probeer je zoveel mogelijk doelpunten te maken. Maar pas op dat je niet omver wordt gelopen door één van je collega’s! Naast het spelen van een voetbalwedstrijd hebben we ook nog andere spelvormen voor de Bubbelbal. Zo kunnen we een heuse koprolwedstrijd organiseren of spelen we Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Het huren van onze Bubbelballen is één van de leukste activiteiten in Deventer voor een bedrijfsuitje!

Vrijgezellenfeest Deventer

Ook voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Deventer heeft Bubbelbal de leukste activiteiten. Wat te denken van onze e-choppers? Met de e-chopper rijd jij met maximaal 25 km/h langs de mooiste plekjes in en rondom Deventer. De e-choppers zijn elektrisch aangedreven, waardoor ze geen geluid maken. Tijdens het rijden kun jij dus lekker blijven ouwehoeren met elkaar. De actieradius ligt op ongeveer 50 kilometer. Wij zorgen ervoor dat de e-choppers op locatie worden bezorgd en ook weer opgehaald. Wij vragen alleen van jou dat iedere bestuurder over een geldig scooter- of autorijbewijs beschikt. Wanneer dit geregeld is, kan jij genieten van een hartstikke leuke activiteit in Deventer voor jouw vrijgezellenfeest!

Teamuitje Deventer

Moet jij een activiteit voor het teamuitje organiseren? Daarmee weet Bubbelbal wel raad! Wat denk je van het huren van onze Bubbelballen? Zoals hierboven al is uitgelegd kruip je in de Bubbelbal en ben je van top tot teen beschermd door een grote luchtbal. Ga de strijd met elkaar aan en scoor meer doelpunten dan je tegenstander! Duw elkaar omver, want pijn zal het niet doen. Wil je deze activiteit in Deventer combineren met een andere sportieve activiteit? Dan is een potje Archery Attack een uitstekend plan. Archery Attack is een combinatie tussen paintball, boogschieten en trefbal. Gewapend met pijl en boog probeer jij de tegenstanders één voor één af te schieten. Duik snel achter een obstakel wanneer jij een pijl van ver ziet naderen! Het huren van deze sportieve activiteiten in Deventer zijn ideaal voor een gezellig teamuitje!

Schoolactiviteit Deventer

Tot slot heeft Bubbelbal ook voor scholen de leukste activiteiten in Deventer te huur. Zo hebben wij verschillende grote springkussens en stormbanen te huur. Kinderen kunnen al hun energie hier in kwijt. Ben jij op zoek naar een spannendere activiteit? Denk dan eens aan onze professionele lasergame set. De set is al te huren vanaf een afname van 10 guns, met een maximum van 40 guns. Je kunt het lasergamen spelen in de aula, sporthal of op het sportveld. Wij gebruiken bestaande obstakels of nemen onze eigen obstakels mee. Voor nog meer spanning en sensatie nemen we ook onze eigen rookmachine en laserlichten mee. Onze lasergame set zorgt altijd voor veel lachende gezichten en mooie verhalen achteraf. Daarom is onze professionele lasergame set één van de leukste activiteiten in Deventer om te huren voor scholen!

Boek jouw activiteiten in Deventer nu bij Bubbelbal

Ben jij er al uit welke activiteiten in Deventer jou leuk lijken? Activiteiten geschikt voor jong en oud, waarbij plezier en hilariteit zijn gegarandeerd? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder. Wij hebben de meest spannende, sportieve, hilarische en onvermoeibare in ons assortiment. Bubbelbal bezorgt de activiteiten op locatie, begeleidt ze indien nodig en haalt ze daarna weer op. Dát is de service van Bubbelbal! Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden of heb jij nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op onze website. Bubbelbal doet er alles aan om jouw activiteit tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646