IMG_4330

Enschede

Bubble voetbal Enschede

Wil je binnenkort een leuke activiteit verzorgen, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, familiefeest of bedrijfsuitje? Dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij dit spel draait het echt om het maken van plezier. Doordat je bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen of om een ander spel te spelen. Als je tegen elkaar aan botst, schiet je automatisch de andere kant op, vanwege de vering van de luchtbal. Dit is niet alleen voor de spelers, maar ook voor alle toeschouwers erg leuk om te zien! Wil jij binnenkort ook graag Bubble voetbal in Enschede spelen? Dan staat BubbelBal voor je klaar. Wij zorgen voor begeleiding en leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie!

Bubble voetbal Enschede - Op een gewenste locatie

Een van de voordelen van Bubble voetbal is dat het niet plaatsgebonden is. Bij BubbelBal kunnen wij de bubbelballen namelijk door heel Nederland en België leveren. Als je zelf een geschikte locatie in Enschede in gedachten hebt, zoals bijvoorbeeld een voetbalveld, manege of gymzaal, dan brengen wij de bubbelballen gewoon op die locatie. Heb je nog geen goede plek in de buurt gevonden? Dan kun je op onze website een aantal geschikte locaties per provincie/plaats in Nederland en België vinden. Er is dus altijd wel een mogelijkheid om dit spel bij u in de buurt te spelen.

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Meer activiteiten bij BubbelBal

Bij BubbelBal verzorgen wij meer spellen dan alleen bubble voetbal. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor de volgende activiteiten:

Contact

Wil je graag bubble voetbal in Enschede spelen en wil je meer informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in op deze website of bel of mail ons direct. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over het spel en onze service.

Avanti Wilskracht Sportpark/clubgebouw "Het Zoutendijk" , Gronausestraat 846

Sportzaal "De Esmarke", Esmarkelaan 205

Sporthal "De Brug" , Schipholtstraat 45