Uitjes in Enschede

Wil jij de leukste activiteiten in Enschede en omgeving huren? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Bubbelbal heeft de allerleukste activiteiten voor jouw vrienden, collega’s en familie in het assortiment. Activiteiten in Enschede die leiden tot hilariteit, spanning of een sportieve strijd. Maar altijd met een lach op het gezicht. Bubbelbal zorgt dat de activiteiten op jouw locatie bezorgd en indien nodig begeleid worden. Na de activiteit nemen wij alles weer mee. Bubbelbal neemt zo al het werk uit jouw handen, zodat jij kan genieten van een onbezorgde dag! Benieuwd welke activiteiten in Enschede wij allemaal aanbieden? Bekijk deze hieronder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Enschede

Het is weer zover: het jaarlijkse bedrijfsuitje staat weer op het programma. Bubbelbal helpt jou daarmee graag organiseren! Activiteiten in Enschede die het altijd goed doen op een bedrijfsuitje, zijn onze Bubbelballen! Met onze Bubbelballen spelen wij een fanatieke pot voetbal. Het team dat de meeste doelpunten scoort, wint! Omringt door een grote luchtbal kun jij iedereen ongegeneerd omver lopen. De ideale mogelijkheid om jouw vervelende collega eindelijk eens goed terug te pakken. Maak je geen zorgen, door de bescherming van onze Bubbelbal zal dit geen pijn doen. Naast het spelen van een potje voetbal zijn er ook andere spelvormen mogelijk. Zo kunnen wij Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) of een echte koprolwedstrijd organiseren! Al deze activiteiten in Enschede leiden tot een boel hilariteit. Het huren van onze Bubbelballen is daarom ideaal om een leuk bedrijfsuitje in Enschede te organiseren!

Vrijgezellenfeest Enschede

Binnenkort bruiloft? Tijd voor een vrijgezellenfeest! Bubbelbal heeft genoeg activiteiten in Enschede die deze dag net iets leuker maken. Ben jij op zoek naar een onvermoeibare, maar toch gezellige activiteit? Dan zijn onze e-choppers de oplossing. Met de e-choppers van Bubbelbal rijd jij langs de mooiste plekjes in en rondom Enschede. De e-choppers bereiken een snelheid van 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Doordat onze e-choppers volledig elektrisch zijn, maken ze geen enkel geluid. Ideaal dus om te ouwehoeren en er een gezellige ochtend of middag van te maken. Bubbelbal zorgt dat de e-choppers op locatie worden bezorgd en later ook weer worden opgehaald. Wij hebben alleen een geldig scooter- of autorijbewijs van iedere bestuurder nodig. Wil jij een activiteit die minimale inspanning kost, maar maximale gezelligheid meebrengt? Dan is het huren van onze e-choppers één van de leukste activiteiten in Enschede om te doen op een vrijgezellenfeest!

Teamuitje Enschede

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten voor jouw teamuitje? Bubbelbal heeft verschillende activiteiten die hier uitermate geschikt voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze grote Bubbelballen. Verpakt in een Bubbelbal speel jij een potje voetbal tegen jouw teamleden. Beuk elkaar omver en scoor de meeste doelpunten! Het huren van onze Bubbelballen is ook uitstekend te combineren met Archery Attack. Deze activiteit is een mix van paintball, trefbal en boogschieten. Gewapend met pijl en boog probeer jij de tegenstanders af te schieten. Verstopt achter de obstakels moet jij de goede tactiek zien te vinden om tegenstanders te raken en zelf niet geraakt te worden. Deze activiteiten in Enschede zijn de perfecte activiteiten voor een sportief teamuitje!

Schoolactiviteit Enschede

Tot slot heeft Bubbelbal ook de juiste activiteiten in Enschede voor het organiseren van een leuke schoolactiviteit. Zo hebben wij een ruime keuze in springkussens en stormbanen waar de kinderen zich een hele middag op kunnen vermaken. Zoek jij een spannendere activiteit? Dan is onze professionele lasergame set iets voor jou! Wij bouwen de aula, sporthal of het sportveld om tot een waar lasergame paradijs! Om nog meer spanning en sensatie te creëren, nemen wij onze laserlichten en rookmachine mee. Niet voor niets is onze professionele lasergame set één van de leukste activiteiten in Enschede om te huren voor scholen!

Boek jouw activiteiten in Enschede bij Bubbelbal

Ben jij er al uit welke activiteiten in Enschede jij wil huren? Bubbelbal helpt je graag verder. Of je nu op zoek bent naar spannende, sportieve, onvermoeibare of hilarische activiteiten: Bubbelbal heeft het allemaal! Wij zorgen dat de activiteiten in Enschede op locatie geleverd worden en indien nodig begeleid. Na afloop nemen wij alles weer mee. Dát is de service van Bubbelbal. Ben jij benieuwd naar al onze activiteiten, of heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. We zijn te bereiken via 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier. Bubbelbal doet er alles aan om jouw activiteit tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646