IMG_4330

Driebergen-Rijssenburg

Bubbel voetbal Driebergen-Rijssenburg

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens een teamuitje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderfeestje? Wij van BubbelBal kunnen alles voor jullie regelen. Wij zijn de grootste aanbieder in Nederland en hebben daarnaast ook nog eens zeer scherpe prijzen. Wij leveren kwaliteit en de klant krijgt er geweldige activiteiten voor terug. Naast bubbel voetbal in Driebergen zijn er nog veel meer activiteiten mogelijk om jullie uitje de juiste draai te geven.

Activiteit aanbod naast Bubbel voetbal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

BubbelBal in Driebergen en omgeving

Wij verzorgen BubbelBal activiteiten in geheel Nederland en België. Wij kunnen zowel in Wassenaar als de omliggende plaatsen op locatie komen. Een eigen locatie kan in de tuin zijn, of in het park, op de sportclub of gewoon in een gymzaal/sporthal bij jullie om de hoek. Mocht je zelf geen locatie weten dan kunnen wij een locatie voor jullie reserveren. Onze activiteiten duren afhankelijk van de groepgrootte 1 tot 2,5 uur. Vaak is dat de maximale tijd voor een groep. Bij evenementen kunnen onze activiteiten langer gehuurd worden.

slide-3

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. Hieronder een aantal populaire deals:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Wil je meer weten?

Bel 0650844783 / 0615295581 om snel wat informatie op te vragen of doe geheel vrijblijvend een offerte aanvraag.

Wist je dat?

Wij onze activiteiten in heel Nederland en België aanbieden. Wij kunnen het namelijk ook verzorgen in NijmegenHaarlemAmersfoort, Delft of we komen naar jou eigen woonplaats. Wij vinden altijd (samen met de klant) de geschikte locatie waar jullie het kunnen spelen.