Activiteiten in Driebergen

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Driebergen? Bubbelbal heeft een groot aanbod van verschillende activiteiten voor jouw vrienden, collega’s, school en familie! Of je nu op zoek bent naar sportieve, ontspannende of spannende activiteiten: Bubbelbal heeft het in haar assortiment! Wij brengen de activiteiten in Driebergen op locatie, verzorgen ze indien nodig en halen ze op een later tijdstip weer op. Geen werk meer voor jou dus. Benieuwd welke activiteiten wij voor jou kunnen verzorgen? Bekijk dan snel deze pagina!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Bedrijfsuitje Driebergen

Op zoek naar een leuk en gezellig bedrijfsuitje? Bubbelbal heeft verschillende activiteiten in Driebergen die voldoen aan deze voorwaarden. Het huren van onze Bubbelballen bijvoorbeeld. Kruip in de grote Bubbelbal en speel een potje voetbal tegen jouw collega’s. Dit is echter geen normaal potje, maar eentje vol met hilariteit. Beuk je collega’s omver en scoor de meeste doelpunten! Een ideale invulling voor jouw bedrijfsuitje in Driebergen om die vervelende collega eens terug te pakken. Naast een potje voetbal kun je ook andere spelvarianten spelen, zoals een heuse koprolwedstrijd of Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Niet alleen leuk voor de deelnemers, maar ook net zo leuk voor de omstanders! Daarom is het huren van de Bubbelballen één van de leukste activiteiten in Driebergen voor jouw bedrijfsuitje.

Teamuitje Driebergen

Wil je graag werken aan teambuilding? Bubbelbal heeft de perfecte activiteiten voor jouw teamuitje. Eén van die activiteiten is het huren van onze Bubbelballen. Of je nu een potje voetbal speelt, de koprolwedstrijd of andere varianten: Je bent gegarandeerd van een hilarische middag! Naast de Bubbelballen hebben we ook Archery Attack in ons assortiment. Deze combinatie van paintball, trefbal en boogschieten is een activiteit vol met spanning en sensatie. Verstop je achter de obstakels en ga gewapend met pijl en boog in de aanval wanneer jij denkt dat de tegenstander niet oplet! Welk team schiet als eerst alle tegenstanders af? Precisie, tactiek en snelheid zijn benodigd voor deze toffe activiteit. Al deze activiteiten in Driebergen maken jouw teamuitje tot een geslaagde dag!

Vrijgezellenfeest Driebergen

Is het tijd voor een vrijgezellenfeest? Dan weten wij precies wat jij zoekt! Met onze e-choppers heb jij een meer dan geschikte activiteit voor jouw vrijgezellendag. De e-choppers worden door ons gebracht en voorzien van instructies. Daarna is het aan jullie. Met 25 km/h scheuren jullie langs de mooiste plekken in Driebergen! Doordat de e-choppers volledig stil zijn, kun jij heerlijk blijven ouwehoeren met jouw vrienden of vriendinnen. Met een actieradius van ongeveer 50 kilometer kun je mooi een eindje toeren. Na afloop halen wij de e-choppers weer op en kunnen jullie het feest voortzetten. Het enige wat wij van jullie vragen is een geldig scooter- of autorijbewijs. Het huren van de e-choppers is niet voor niets één van de populairste activiteiten in Driebergen voor een vrijgezellenfeest!

Schoolactiviteit Driebergen

Ook voor scholen hebben wij de leukste activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan onze grote stormbanen, springkussens en het opblaasbare Dart voetbal. Wie van de kinderen behaalt de hoogste score? Ben jij op zoek naar meer spanning? Dan is onze professionele lasergame set iets voor jou! De laserguns zijn te huren vanaf 10 stuks met een maximum van 40. Wij bouwen de aula, sporthal of het sportveld om tot een lasergame walhalla. Obstakels worden gebruikt en de strijd kan beginnen! Voor nog meer sensatie brengen we ook onze laserlichten en rookmachine mee. Een belevenis die de kinderen niet snel zullen vergeten. Onze lasergame set is één van de meest spannende activiteiten in Driebergen voor jouw school!

Boek nu activiteiten in Driebergen bij Bubbelbal

Ben jij op zoek naar spannende, hilarische, ontspannende of juist sportieve activiteiten in Driebergen? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Wij hebben verschillende activiteiten voor jong en oud. Jij bent gegarandeerd van lachende gezichten, gezelligheid en mooie verhalen achteraf. Bubbelbal zorgt dat de activiteiten in Driebergen op locatie worden gebracht, eventueel worden uitgelegd en weer worden opgehaald. Dát is onze service! Heb jij nog vragen of ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Via 06 – 15 29 55 81 of het online contactformulier zijn wij eenvoudig te bereiken. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag en samen doen we er alles aan om jouw activiteiten tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646